Menu
Paas arrangementen 2018
Boek nu voor 2018!

Wilt u zeker zijn van de beste accommodatie of kampeerplek? Boek dan nu voor 2018.

close

Paas arrangementen 2018

Vakantiepark Bergumermeer heeft voor 2018 leuke arrangementen voor u klaar staan.
Wilt u komen kamperen of liever een luxe villa huren? Het kan allemaal. Bekijk hier al onze aanbiedingen.

vanaf€ 231
Paasweekend Coco Sweet
Vakantiepark Bergumermeer heeft iets speciaals, Coco Sweet. Het is geen caravan, tent, trekkershut of een blokhut. Het is eigenlijk van alles een beetje.
vanaf€ 223.50
Paasweekend Beach Lodge
Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft een accommodatie genaamd Beach lodges. Deze lodges liggen direct aan het Bergumermeer.
vanaf€ 245
Paasweekend chalet type Kajuit
Op zoek naar een modern chalet in Friesland, die ruimte biedt tot wel zes personen? Dan kunt u een chalet huren bij Vakantiepark Bergumermeer.
vanaf€ 325
Paasweekend villa type A- 5persoons
Tijdens het paasweekend zijn onze luxe vakantiehuizen te boeken in een mooi arrangement in onze vakantie woning type A- 5persoons.
vanaf€ 330
Paasweekend villa type B
Onze luxe villa’s zijn in het paasweekend beschikbaar voor een heerlijke vakantie. De villa’s liggen bij een leuke vijver of het Prinses Margrietkanaal.
vanaf€ 345
Paasweekend Villa type A
Onze luxe villa’s zijn in het paasweekend beschikbaar voor een heerlijke vakantie. De villa’s liggen bij een leuke vijver of het Prinses Margrietkanaal.
vanaf€ 54,25
Paasweekend kamperen
Het Paasweekend is het perfecte moment om de kampeerspullen weer van stal te halen. De winter zit erop en de lente staat voor de deur. Het moment om er met het hele gezin even een paar dagen tussenuit te gaan.
vanaf€ 295
Paasweekend Bungalow
Tijdens het Paasweekend zijn onze bungalows te boeken in een mooi arrangement. Onze bungalows zijn van alle gemakken voorzien en liggen langs het Prinses Margrietkanaal.
vanaf€ 184.50
Paasweekend huurcaravan
Boek nu een van onze paasweekend huurcaravan arrangementen. Heerlijk een lang weekend met Pasen in een huurcaravan.