Menu
Pinksteren arrangementen 2018
Boek nu uw Herfstvakantie vakantie

Bent u opzoek naar een leuke deal voor de herfstvakantie. Kijk dan snel op onze speciale pagina!

Herfstvakantie close

Pinksteren arrangementen 2018

Vakantiepark Bergumermeer heeft voor 2018 leuke arrangementen voor u klaar staan.
Wilt u komen kamperen of liever een luxe villa huren? Het kan allemaal. Bekijk hier al onze aanbiedingen.

vanaf€ 257.25
Pinksteren Coco Sweet
Vakantiepark Bergumermeer heeft iets speciaals, Coco Sweet. Het is geen caravan, tent, trekkershut of een blokhut. Het is eigenlijk van alles een beetje.
vanaf€ 270.00
Pinksteren Beach Lodge
Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft een accommodatie genaamd Beach lodges. Deze lodges liggen direct aan het Bergumermeer.
vanaf€ 265
Pinksteren Chalet type Kajuit
Tijdens Pinksteren zijn onze chalets te boeken in een mooi arrangement. De chalets zijn geschikt voor zes personen en zijn ruim van opzet.
vanaf€ 218
Hemelvaart / Pinksteren onbewoond
Wilt u met Hemelvaart en Pinksteren komen kamperen maar niet twee keer uw kampeermiddel neerzetten? dat kan!
vanaf€ 385
Pinksteren villa type A- 5persoons
Tijdens het Pinksterweekend zijn onze luxe villa’s te boeken in een mooi arrangement. Onze villa’s liggen bij een leuke vijver en langs het Prinses Margrietkanaal.
vanaf€ 390
Pinksteren villa type B
Onze luxe villa’s zijn met de pinksteren beschikbaar voor een heerlijke vakantie. De villa’s liggen bij een leuke vijver of het Prinses Margrietkanaal.
vanaf€ 405
Pinksteren villa type A
Onze luxe villa’s zijn met Pinksteren beschikbaar voor een heerlijke vakantie. De villa’s liggen bij een leuke vijver of het Prinses Margrietkanaal.
vanaf€ 184.50
Pinksteren vakantietenten
Kamperen in een complete vakantietent tijdens het Pinksterweekend is echt een weekend voor het gezin of de hele familie.
vanaf€ 109,50
Pinksteren kamperen
Tijdens Pinksteren kunt u bij ons volop kamperen. Alle faciliteiten zijn geopend en het recreatieteam met Aartje Twinkel is ook aanwezig.
vanaf€ 330
Pinksteren Bungalow
Tijdens Pinksteren zijn onze bungalows te boeken in een mooi arrangement. Onze bungalows zijn van alle gemakken voorzien en liggen langs het Prinses Margrietkanaal.
vanaf€ 219
Pinksterweekend huurcaravan
Heerlijk een lang weekend met Pinksteren in een huur caravan op Friesland bungalowpark Bergumermeer. Onze huur caravans hebben 3 slaapkamers, een keuken, douche, wc en een woonkamer.