Menu
Boek nu voor 2018!

Wilt u zeker zijn van de beste accommodatie of kampeerplek? Boek dan nu voor 2018.

close
Bekijk video

Nieuwe Jaarplaatsen

Friesland camping Bergumermeer heeft plannen om nieuwe jaarplaatsen naast de huidige jaarplaatsen aan te leggen. Deze jaarplaatsen worden gerealiseerd op het veld de Kiel. Voor meer informatie neemt u alstublieft contact met ons op.

Niemand hoeft zich te vervelen op Camping & Vakantiepark Bergumermeer in het prachtige Friesland. Wij hebben talloze faciliteiten die geschikt zijn voor jong en oud en het hele seizoen lang worden er leuke dingen georganiseerd. Geniet van de zon & het water op ons recreatiestrand of verken het meer met een bootje uit ons eigen haven. Kom spelen, dansen en genieten aan het “Burgumermar”.

U kunt altijd even op onze plattegrond kijken voor een eerste indruk van onze camping: http://www.bergumermeer.nl/de-camping/plattegrond/

 

 

Foto impressies

Direct boeken

Boek deze kampeerplaats en geniet van een heerlijke vakantie
Voordeelpakketten
vanaf€ 32,50
Uit eten met kinderen
Uit eten met kinderen lastig en duur? Niet bij Friesland camping Bergumermeer. Wij hebben een speciaal arrangement voor u en uw kinderen.
vanaf€ 19,50
Fietspakket
Hoe kunt u de prachtige omgeving rondom het Bergumermeer beter ontdekken dan per fiets? Met ons fietspakket bent u voordelig uit
vanaf€ 17,50
Gourmetpakket
Friesland camping Bergumermeer heeft een gourmetpakket samengesteld, zodat u lekker in uw eigen accommodatie kunt genieten.
vanaf€ 40
Culinair genieten
Friesland camping Bergumermeer heeft speciaal voor culinaire fijnproevers een heerlijk 'culinair genieten'-arrangement samengesteld.