Menu
Vakantietenten
De luxe van het échte kamperen
Boek nu uw Herfstvakantie vakantie

Bent u opzoek naar een leuke deal voor de herfstvakantie. Kijk dan snel op onze speciale pagina!

Herfstvakantie close
Bekijk video

Vakantietenten

Vakantietenten

Wilt u wel echt kamperen, maar zonder alle rompslomp eromheen? Dan zijn de vakantietenten van Friesland camping Bergumermeer de ideale oplossing. De tenten zijn al opgezet wanneer u aankomt. Alle tenten hebben een royale binnenruimte van 25 m² en zijn 2,5 meter hoog. De tenten zijn geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen. Slapen in een vakantietent, betekent niet dat u krom hoeft te liggen op een matje of luchtbed. In de slaapvertrekken vindt u echte bedden van Nederlands fabrikaat. Ook de afmetingen zijn Nederlands, want de lengte van het tweepersoonsbed en de beide éénpersoonsbedden is twee meter. De twee onderschuifbedden zijn 1,90 meter lang. Alle bedden hebben een degelijke spiraalbodem, dwarssteunen en een goed ventilerende koudschuim matras. Dekens, lakens, kussens en slopen moet u wel zelf meenemen. De sanitaire voorzieningen voor de vakantietenten, bevinden zich in de toiletgebouwen. Deze liggen niet ver van het kampeerveld.

Prijzen

De prijzen voor de Vakantietenten Friesland zijn als volgt.

 • De huurprijzen zijn per nacht v.a. € 36,00
 • Minimaal verblijf in het hoogseizoen: 7 nachten
 • Minimaal verblijf in het laagseizoen: 3 nachten
 • U dient tijdens uw verblijf zelf de tent schoon te maken
 • U tekent een machtiging voor diverse borgen
Het park

Diverse faciliteiten op het park

Op Friesland Camping Bergumermeer is genoeg te beleven. U en uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Ons water- en speelparadijs Jonas en de Walvis, heeft twee baden en een grote glijbaan. In het naastgelegen restaurant kunnen kinderen helemaal los in de apenkooi en op het springkussen.

De camping heeft twee stranden die liggen aan het Bergumermeer. Op het meer kunt u verschillende vormen van watersport bedrijven, zoals zeilen en windsurfen. Uw eigen boot is niet nodig, wij verhuren het hele seizoen zeilboten. Ook zijn er in het hoogseizoen zeilinstructeurs aanwezig om u de fijne kneepjes van deze prachtige sport bij te brengen. Verder hebben wij een all-weather sportveld, een tennis- en midgetgolfbaan, pannaveld, kinderboerderij en grote speeltuin.

Om lekker te eten hoeft u niet van het park af. Ons restaurant ‘Klein Zwitserland’ heeft een groot terras met prachtig uitzicht op het meer. U kunt hier tussen de middag lunchen, ’s avonds eten van de kaart of de daghap bestellen. Gewoon een kopje koffie of een biertje komen drinken, kan natuurlijk ook. Het café is tot laat op de avond geopend en er worden wekelijks gezellige activiteiten georganiseerd zoals een karaoke en klaverjascompetitie.

Overigens beperkt de keuze zich niet tot het restaurant alleen. Bij zwembad Jonas en de Walvis kunt u in het restaurant pannenkoeken en patat bestellen. Ook hebben wij een snackbar en pizzeria.

Meer info

Een geweldige tijd voor iedereen

Op en rond Friesland Camping Bergumermeer is voor iedereen wel wat te vinden. Het park is ideaal, voor hen die rust zoeken, willen vissen of voor een gezellige tijd met hun familie komen. En, misschien wel het allerbelangrijkste, uw kinderen zullen bij ons de tijd van hun leven hebben.

Algemeen

 1.  Gebruik van het sanitairgebouw
 2.  Gelegen op kampeerveld incl. speeltoestellen
 3.  Parkeren 1 auto op parkeerterrein

Keuken

 1. Gastoestel
 2. Koelkast
 3. Kook gerei

Tuin meubilair

 1. 4 Kuipstoelen en 2 klap stoelen
 2. Grote tuintafel

Slaapkamer

 1.  1 x 2 persoonsbed
 2.  2 Slaapvertrekken
 3.  2x 1 onderschuifbed
 4.  2x 1 persoonsbed

De belangrijkste voordelen van Vakantietenten

Royale binnenruimte van 25 m² en zijn 2,5 meter hoogEchte bedden aanwezig

Foto impressies

Direct boeken

Boek deze woning en geniet van een heerlijke vakantie
Voordeelpakketten
vanaf€ 19,50
Fietspakket
Hoe kunt u de prachtige omgeving rondom het Bergumermeer beter ontdekken dan per fiets? Met ons fietspakket bent u voordelig uit
vanaf€ 40
Culinair genieten
Friesland camping Bergumermeer heeft speciaal voor culinaire fijnproevers een heerlijk 'culinair genieten'-arrangement samengesteld.
vanaf€ 32,50
Uit eten met kinderen
Uit eten met kinderen lastig en duur? Niet bij Friesland camping Bergumermeer. Wij hebben een speciaal arrangement voor u en uw kinderen.
vanaf€ 17,50
Gourmetpakket
Friesland camping Bergumermeer heeft een gourmetpakket samengesteld, zodat u lekker in uw eigen accommodatie kunt genieten.