Menu
Boek nu de laatste kampeerplaatsen of accommodatie

Boek nu uw kampeerplaats of een van onze verhuur acommodaties! Kijk ook eens op onze lastminute pagina

Bekijk close

Gezinsvakantie


Camping Bergumermeer in Friesland is een populaire bestemming voor een gezinsvakantie. Een heerlijk gevoel van vrijheid en gezelligheid komt u en uw (kleine) kinderen tegemoet. Er is van alles te doen op onze familiecamping en in de omgeving. Ga lekker met de kids bootje varen of eten in het Pannenkoekrestaurant.

Of ga gewoon heerlijk ontspannen aan het strand of in het overdekt zwemparadijs. We hebben er ook een speciaal, veilig kinderbad voor baby’s en peuters. Kortom, alles voor een onvergetelijke vakantie met uw kind(eren)!

Boek uw gezinsvakantie
 

Kindvriendelijk: veilige gezinsvakantie

Als ouder wilt u het beste en het veiligste voor uw kind. En wanneer u weet dat een camping kindvriendelijk is ingericht, dan geeft u dat al een gerust en fijn gevoel. En ook wij willen dat zowel u als uw kinderen het helemaal naar zin hebben bij ons.

Onze camping is dan ook aangesloten bij ‘Kinderkampeerwereld‘. Dit is een samenwerkingsverband van meerdere 5 sterren campings die heel veel kindvriendelijke faciliteiten hebben. Met al die campings zorgen we voor een professioneel animatieteam. Erg leuk, getuige ook de lach op al die (kinder)gezichten in het publiek.

Volop waterpret voor jong en oud

Verder hebben we natuurlijk het overdekte zwemparadijs Jonas in de Walvis. Hier kunt u zelf ook gewoon sportief baantjes trekken. Of uw kinderen opwachten wanneer zij van de glijbaan roetsjen.

En heeft u iets oudere kinderen die graag eens willen (leren) zeilen? Dan kunnen ze aan boord stappen van een Optimist, een eenmans jeugdzeilboot. We leren ze vervolgens alles over het zeil optuigen, laveren en overstag gaan. Surfen is ook een optie. En natuurlijk gaat veiligheid voor alles en hebben we zwemvesten in huis.

Leren surfen tijdens de gezinsvakantie in Friesland

Klimmen en klauteren
Ook als uw kinderen even geen zin hebben in water en zwemmen, zijn er genoeg alternatieven. Denk aan apenkooi (wie is er niet groot mee geworden), een ballenbak en klimelementen.

Leuke activiteiten in de omgeving

Maar ga ook genieten van de omgeving! Enkele tips voor leuke activiteiten in de omgeving om met uw kinderen te ontdekken:

  • Zeehondencentrum Pieterburen
    Eén van de oudste en beste opvangcentra voor zeehonden ter wereld. Uurtje met de auto vanaf de camping
  • Attractiepark Duinen Zathe, Appelscha
    Met piratenschip, achtbanen en een verkeerspark! En maximaal 40 minuten met de auto vanaf de camping
  • AquaZoo Friesland, Leeuwarden
    Waterrijke dierenwereld, met onder pinguïns, wallabies, flamingo’s en reuzenotters. Slechts 22 autominuten vanaf de camping

Stel zelf uw gezinsvakantie samen

U ziet het: er is zoveel te doen, te zien en te beleven. We willen het u allemaal graag vertellen, maar kom het vooral bij ons ervaren! Kies uw accommodatie, hoe lang u wilt blijven en in welke maand, en boek uw gezinsvakantie. En vergeet vooral niet te genieten van de voorpret!

Boek uw gezinsvakantie