Menu
Boek nu voor 2018!

Wilt u zeker zijn van de beste accommodatie of kampeerplek? Boek dan nu voor 2018.

close

Kampeerplaatsen

 

Kampeerplaatsen

Friesland Camping Bergumermeer heeft alle ruimte voor een kampeervakantie. Op een park van ruim twintig hectare hebben wij, verdeeld over verschillende velden, 275 kampeerplaatsen. Alle veldjes hebben hun eigen karakter omdat ze verschillend zijn ingedeeld. Zo zijn er veldjes die door de speeltoestellen leuk zijn voor gezinnen met kinderen, terwijl de plekken aan het water juist heel geschikt zijn voor vissers en liefhebbers van watersport of om urenlang naar de voorbijvarende schepen te kijken.

Al onze kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen. Dit houdt in dat deze voorzien zijn van: water, riool, cai en 10 ampère stroomaansluiting.

Diverse faciliteiten op het park

 

Op Friesland Camping Bergumermeer is genoeg te beleven. U en uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Ons water- en speelparadijs Jonas en de Walvis, heeft twee baden en een grote glijbaan. In het naastgelegen restaurant kunnen kinderen helemaal los in de apenkooi en op het springkussen.

De camping heeft twee stranden die liggen aan het Bergumermeer. Op het meer kunt u verschillende vormen van watersport bedrijven, zoals zeilen en windsurfen. Uw eigen boot is niet nodig, wij verhuren het hele seizoen zeilboten. Ook zijn er in het hoogseizoen zeilinstructeurs aanwezig om u de fijne kneepjes van deze prachtige sport bij te brengen. Verder hebben wij een all-weather sportveld, een tennis- en midgetgolfbaan, pannaveld, kinderboerderij en grote speeltuin.

Om lekker te eten hoeft u niet van het park af. Ons restaurant ‘Klein Zwitserland’ heeft een groot terras met prachtig uitzicht op het meer. U kunt hier tussen de middag lunchen, ’s avonds eten van de kaart of de daghap bestellen. Gewoon een kopje koffie of een biertje komen drinken, kan natuurlijk ook. Het café is tot laat op de avond geopend en er worden wekelijks gezellige activiteiten georganiseerd zoals een karaoke en klaverjascompetitie.

Overigens beperkt de keuze zich niet tot het restaurant alleen. Bij zwembad Jonas en de Walvis kunt u in het restaurant pannenkoeken en patat bestellen. Ook hebben wij een snackbar en pizzeria.

Een geweldige tijd voor iedereen

Op en rond Friesland Camping Bergumermeer is voor iedereen wel wat te vinden. Het park is ideaal, voor hen die rust zoeken, willen vissen of voor een gezellige tijd met hun familie komen. En, misschien wel het allerbelangrijkste, uw kinderen zullen bij ons de tijd van hun leven hebben.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox:

Aanmelden
Brochure ontvangen?

Download gratis de brochure van onze camping en accomodaties:

Downloaden
Volg ons overal

Volg ons en blijf op de hoogte van onze acties en kortingen: