Menu
Lekker zwemmen en spelen met Jonas de Walvis
Kom genieten in ons zwembad!
Boek nu uw Herfstvakantie vakantie

Bent u opzoek naar een leuke deal voor de herfstvakantie. Kijk dan snel op onze speciale pagina!

Herfstvakantie close
Bekijk video

Zwembad

Zwemparadijs voor kinderen

Jonas en de Walvis is een paradijs voor kinderen. Ons zwembad in Friesland biedt ruimte voor actieve bezoekers die even lekker baantjes willen trekken, maar ook zeker aan de mensen die liever veel waterpret beleven. Het zwembad bestaat namelijk uit twee baden: een diep bad (1.40 meter) voor de oudere kinderen en een waterspeeltuin (20 centimeter) voor de jongsten. Heerlijk om even af te koelen tijdens de warme zomerdagen. Bovendien is er een ontzettend grote waterglijbaan van wel 44 meter lang, waar je zo vaak vanaf mag als je maar wilt en zijn er allemaal leuke water spuitende objecten.

Niet alleen een zwembad, ook een speelparadijs

Geen zin om nat te worden? Jonas en de Walvis is niet alleen een zwem- maar ook een speelparadijs. Dus je kan lol op! Kom spelen met je vriendjes in onze grote apenkooi met ballenbak. Of zoek de hoogte op in onze klimelementen, lekker springen op een groot springkussen, draaien in de draaimolen en we hebben een speelhoek voor de peuters. Welk zwembad heeft dit nu ook?

Bij zwemmen hoort ook lekker eten!

Van al dat zwemmen en spelen krijg je natuurlijk honger. Stiekem is er niets zo lekker als een patatje na het zwemmen. Geen nood. Ons zelfbedieningsrestaurant verkoopt heerlijke pannenkoeken, ruime plates, patatjes, snacks, snoep en warm en koud drinken.

Je vervelen? Dat hoeft echt niet in Jonas en de Walvis.
Jonas en de Walvis is open vanaf 25 maart t/m 30 oktober (herfstvakantie) en de Kerstvakantie 2017