Menu
Nieuw: Multifunctioneel Sportveld

Multifunctioneel & Interactief sportveld nieuw in 2021

Multifunctioneel sportveld close
Bekijk video

Verhuur stacaravans

Huur een moderne & comfortabele zespersoons verhuur huurcaravans. Deze huurcaravans staan bij elkaar op twee verschillende velden op de camping. Er staan huurcaravans op de Spinaker, in de buurt van het Bergumermeer. Hier staan de caravans naast elkaar en staat er aan het begin van het veld een speeltoestel.

Het andere gedeelte staat op de Kajuit, dit veld ligt aan de rand van het park. Hier staan de verhuurcaravans in een cirkel met in het midden diverse speeltoestellen en zandbak. De huurcaravans zijn zeer compleet ingericht en hebben drie slaapkamers.


Een geweldige tijd voor iedereen

Op en rond Friesland Camping Bergumermeer is voor iedereen wel wat te vinden. Het park is ideaal voor iedereen die graag de rust opzoekt, lekker wil vissen of voor een gezellige tijd met hun familie komen. En, misschien wel het allerbelangrijkste, uw kinderen zullen bij ons de tijd van hun leven hebben!

Voor leuke aanbiedingen kunt u altijd even kijken bij onze arrangementen

Het park

Diverse faciliteiten op het park

Op Friesland Camping Bergumermeer is genoeg te beleven. U en uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Ons water- en speelparadijs Jonas en de Walvis, heeft twee baden en een grote glijbaan. In het naastgelegen restaurant kunnen kinderen helemaal los in de apenkooi en op het springkussen.

 

De camping heeft twee stranden die liggen aan het Bergumermeer. Op het meer kunt u verschillende vormen van watersport bedrijven, zoals zeilen en windsurfen. Uw eigen boot is niet nodig, wij verhuren het hele seizoen verschillende boten . Ook zijn er in het hoogseizoen zeilinstructeurs aanwezig om u de fijne kneepjes van deze prachtige sport bij te brengen. Verder hebben wij een all-weather sportveld, een tennis- en midgetgolfbaan, pannaveld, kinderboerderij en grote speeltuin.

Om lekker te eten hoeft u niet van het park af. Ons restaurant ‘Klein Zwitserland’ heeft een groot terras met prachtig uitzicht op het meer. U kunt hier tussen de middag lunchen, ’s avonds eten van de kaart of de daghap bestellen. Gewoon een kopje koffie of een biertje komen drinken, kan natuurlijk ook. Het café is tot laat op de avond geopend en er worden wekelijks gezellige activiteiten georganiseerd zoals een karaoke en klaverjascompetitie.

Overigens beperkt de keuze zich niet tot het restaurant alleen. Bij zwembad Jonas en de Walvis kunt u in het restaurant patat en snacks bestellen. Ook hebben wij een snackbar en pizzeria.

Meer info

Algemeen

 1.  Parkeren 1 auto op parkeerterrein
 2.   Zicht op de speeltoestellen en zandbak

Badkamer

 1.  Badkamer met douche en wastafel
 2.  Apart toilet

Keuken

 1.  Grote koelkast
 2. Koffiezetapparaat of Senseo
 3.  Magnetron
 4.  Waterkoker

Slaapkamer*

 1. 3 slaapkamers
 2. 1 x 2 persoon bed
 3. 4x 1 persoon bed

Woonkamer

 1. Televisie
 2. Kachel (elektrisch)

* Één grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. Dekbedden en kussens zijn aanwezig.

Voor beide types geldt, dat de auto op één van de parkeerterreinen geparkeerd dient te worden.

Foto impressies

Direct boeken

Boek deze woning en geniet van een heerlijke vakantie
Voordeelpakketten
vanaf€ 32,50
Uit eten met kinderen
Uit eten met kinderen lastig en duur? Niet bij Friesland camping Bergumermeer. Wij hebben een speciaal arrangement voor u en uw kinderen.
vanaf€ 17,50
Gourmetpakket
Friesland camping Bergumermeer heeft een gourmetpakket samengesteld, zodat u lekker in uw eigen accommodatie kunt genieten.
vanaf€ 40,-
Culinair genieten
Friesland camping Bergumermeer heeft speciaal voor culinaire fijnproevers een heerlijk 'culinair genieten'-arrangement samengesteld.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.