Menu
Boek nu uw herfstvakantie online!

Weet u al wat u met de herfstvakantie gaat doen dit jaar?

close
Bekijk video

Nieuwe Jaarplaatsen

Friesland camping Bergumermeer heeft plannen om nieuwe jaarplaatsen naast de huidige jaarplaatsen aan te leggen. Deze jaarplaatsen worden gerealiseerd op het veld de Kiel. Voor meer informatie neemt u alstublieft contact met ons op.

Niemand hoeft zich te vervelen op Camping & Vakantiepark Bergumermeer in het prachtige Friesland. Wij hebben talloze faciliteiten die geschikt zijn voor jong en oud en het hele seizoen lang worden er leuke dingen georganiseerd. Geniet van de zon & het water op ons recreatiestrand of verken het meer met een bootje uit ons eigen haven. Kom spelen, dansen en genieten aan het “Burgumermar”.

U kunt altijd even op onze plattegrond kijken voor een eerste indruk van onze camping: https://www.bergumermeer.nl/de-camping/plattegrond/ Of bekijk de onderstaande video:

 

Nieuwe chalet jaarplaatsen met aanlegsteiger!

Foto impressies

Direct boeken

Boek deze kampeerplaats en geniet van een heerlijke vakantie
Voordeelpakketten
vanaf€ 32,50
Uit eten met kinderen
Uit eten met kinderen lastig en duur? Niet bij Friesland camping Bergumermeer. Wij hebben een speciaal arrangement voor u en uw kinderen.
vanaf€ 40
Culinair genieten
Friesland camping Bergumermeer heeft speciaal voor culinaire fijnproevers een heerlijk 'culinair genieten'-arrangement samengesteld.
vanaf€ 17,50
Gourmetpakket
Friesland camping Bergumermeer heeft een gourmetpakket samengesteld, zodat u lekker in uw eigen accommodatie kunt genieten.