Menu
Trekkershutten
Ideaal voor de 'lichte' reiziger
Herfstvakantie aanbiedingen

20% korting!

Aanbiedingen bekijken close
Bekijk video

Trekkershutten

Voor de echte reizigers, heeft Friesland camping Bergumermeer trekkershutten. In deze houten huisjes, kunnen vier mensen overnachten. De trekkershutten zijn ideaal voor mensen die zo licht mogelijk willen reizen. Ideaal dus voor een fiets- of loopvakantie.

De huisjes zijn sober ingericht met een tafel, stoelen, twee stapelbedden en een eenvoudig keukentje. Daarnaast kunt u gebruik maken van de sanitaire voorzieningen in onze toiletgebouwen.

Als u een trekkershut huurt, moet u wel zelf een slaapzak, kussensloop, bestek en keukengerei meenemen.

Aankomstdagen op iedere beschikbare dag van de week
2x wifi gratis
Parkeren vlakbij uw accommodatie

Niemand hoeft zich te vervelen op Camping & Vakantiepark Bergumermeer in het prachtige Friesland. Wij hebben talloze faciliteiten die geschikt zijn voor jong en oud en het hele seizoen lang worden er leuke dingen georganiseerd. Geniet van de zon & het water op ons recreatiestrand of verken het meer met een bootje uit ons eigen haven. Kom spelen, dansen en genieten aan het “Burgumermar”.


Voor leuke aanbiedingen kunt u altijd even kijken bij onze arrangementen: www.bergumermeer.nl/arrangementen/

Het park

Diverse faciliteiten op het park

Op Vakantiepark Bergumermeer is genoeg te beleven. U en uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Ons water- en speelparadijs Jonas en de Walvis, heeft twee baden en een grote glijbaan. In het naastgelegen restaurant kunnen kinderen helemaal los in de apenkooi en op het springkussen.

De camping heeft twee stranden die liggen aan het Bergumermeer. Op het meer kunt u verschillende vormen van watersport bedrijven, zoals zeilen en windsurfen. Uw eigen boot is niet nodig, wij verhuren het hele seizoen zeilboten. Ook zijn er in het hoogseizoen zeilinstructeurs aanwezig om u de fijne kneepjes van deze prachtige sport bij te brengen. Verder hebben wij een all-weather sportveld, een tennis- en midgetgolfbaan, pannaveld, kinderboerderij en grote speeltuin.

Om lekker te eten hoeft u niet van het park af. Ons restaurant ‘Klein Zwitserland’ heeft een groot terras met prachtig uitzicht op het meer. U kunt hier tussen de middag lunchen, ’s avonds eten van de kaart of de daghap bestellen. Gewoon een kopje koffie of een biertje komen drinken, kan natuurlijk ook. Het café is tot laat op de avond geopend en er worden wekelijks gezellige activiteiten georganiseerd zoals een karaoke en klaverjascompetitie.

Overigens beperkt de keuze zich niet tot het restaurant alleen. Bij zwembad Jonas en de Walvis kunt u in het restaurant pannenkoeken en patat bestellen. Ook hebben wij een snackbar en pizzeria.

Meer info

Een geweldige tijd voor iedereen

Op en rond Friesland Camping Bergumermeer is voor iedereen wel wat te vinden. Het park is ideaal, voor hen die rust zoeken, willen vissen of voor een gezellige tijd met hun familie komen. En, misschien wel het allerbelangrijkste, uw kinderen zullen bij ons de tijd van hun leven hebben.

Algemeen

  1.  Gelegen nabij het Prinses Margriet kanaal
  2.  Parkeren 1 auto op parkeerterrein
  3.  U maakt gebruik van het toiletgebouw

Slaapgedeelte

  1.  2 Stapelbedden

Keuken

  1. Gasstel
  2. Geen potten en pannen
  3. Waterkraan

Tuin

  1. Picknickbank aanwezig

De belangrijkste voordelen van Trekkershutten

Ideaal voor mensen die zo licht mogelijk willen reizenUitermate geschikt voor fiets- of loopvakantie

Foto impressies

Direct boeken

Boek deze woning en geniet van een heerlijke vakantie
Voordeelpakketten
vanaf€ 40
Culinair genieten
Friesland camping Bergumermeer heeft speciaal voor culinaire fijnproevers een heerlijk 'culinair genieten'-arrangement samengesteld.
vanaf€ 32,50
Uit eten met kinderen
Uit eten met kinderen lastig en duur? Niet bij Friesland camping Bergumermeer. Wij hebben een speciaal arrangement voor u en uw kinderen.
vanaf€ 19,50
Fietspakket
Hoe kunt u de prachtige omgeving rondom het Bergumermeer beter ontdekken dan per fiets? Met ons fietspakket bent u voordelig uit
vanaf€ 17,50
Gourmetpakket
Friesland camping Bergumermeer heeft een gourmetpakket samengesteld, zodat u lekker in uw eigen accommodatie kunt genieten.