Vakantiepark Burgumermeer 74
Voordelig voorzomer verblijf

Last minute verblijven in een luxe verhuuraccommodatie. Ontdek snel alle deals en kom heerlijk genieten aan het water.

Boek direct online

Ons veelzijdige park biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Camping, accommodaties, waterspeelpark, restaurant, jeugdhonk, kinderboerderij, speeltuin, multifunctioneel sportpark en niet te vergeten twee stranden: wat je ook van jouw vakantie verwacht, je komt bij ons zeker aan jouw trekken.

Informatie Vakantiepark Bergumermeer

Ons veelzijdige park biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Camping, accommodaties, waterspeelpark, restaurant, jeugdhonk, kinderboerderij, speeltuin, multifunctioneel sportpark en niet te vergeten twee stranden. Wij zijn schitterend gelegen op de plek waar het Prinses Margrietkanaal overgaat in het Bergumermeer. Vandaar dat watersport bij ons een grote rol speelt; informeer naar onze bootverhuur.

Vakantiepark Bergumermeer 10 08 2022 060 WEB

App vakantiepark Bergumermeer

Mocht u alvast een fiets of boot willen reserveren dan kan dat!
In onze app kunt u op uw gemak alle praktische informatie over ons park vinden, en alvast boot of fiets reserveringen maken! Download hier onze eigen App!

Of scan de QR-code die u na het boeken toegestuurd krijgt om in onze app-omgeving uit te komen. Als u dit heeft gedaan kunt u ook hier de app downloaden.

Sloepvaren

Informatie Vakantiepark Bergumermeer in Sumar in Friesland!

Ons veelzijdige park biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Camping, accommodaties, waterspeelpark, restaurant, jeugdhonk, kinderboerderij, speeltuin, multifunctioneel sportpark en niet te vergeten twee stranden: wat je ook van jouw vakantie verwacht, je komt bij ons zeker aan jouw trekken.

Schapen fietsen

Direct aan het Bergumermeer

Wij zijn schitterend gelegen op de plek waar het Prinses Margrietkanaal overgaat in het Bergumermeer. Vandaar dat watersport bij ons een grote rol speelt. Wij hebben bootverhuur op ons vakantiepark. Maar als je bijvoorbeeld met de fiets de omliggende natuur wilt verkennen kan dat ook vanuit ons vakantiepark. Wij hebben namelijk een uitstekende aansluiting op het fietsknooppuntennetwerk.

Vakantiepark Bergumermeer - restaurant

Inchecken/uitchecken accommodaties

Meld je bij aankomst aan bij de receptie. Wanneer je een accommodatie bij ons hebt geboekt, dan kun je op de aankomstdatum vanaf 15:00 terecht in de accommodatie. Controleer bij aankomst jouw vakantieverblijf op eventuele gebreken. Mocht je buiten onze openingstijden aankomen op het vakantiepark, dan willen wij je vriendelijk verzoeken ons hierover telefonisch te informeren. Tel: 0511-461385

Je dient op jouw vertrekdatum vóór 10:00 de accommodatie te verlaten.

Vakantiepark Bergumermeer Friesland - waterlodge-type1-10

Inchecken/uitchecken kampeerplekken

Meld je bij aankomst aan bij de receptie.. Wanneer je een kampeerplek bij ons hebt geboekt, dan kun je op de aankomstdatum vanaf 14:00 terecht op de kampeerplek. Mocht je buiten onze openingstijden aankomen op het vakantiepark, willen wij je vriendelijk verzoeken ons hierover telefonisch te informeren. Tel: 0511-461385

Je dient op jouw vertrekdatum vóór 11:00 de kampeerplek te verlaten.

Vakantiepark-Bergumermeer- kamperen-13

Auto

Bij aankomst krijg je een slagboompas*, waarmee je toegang hebt tot het park. Per accommodatie / kampeerplaats kun je één auto nabij parkeren. Een eventuele tweede auto dien je op het parkeerterrein bij de ingang van het vakantiepark te parkeren.

*Voor het kwijtraken van slagboompassen / douchesleutels dient €20,00 per sleutel worden betaald.

LET OP: Volg vanaf Sumar de borden Bergumermeer of Klein Zwitserland.

Vakantiepark Bergumermeer 10 08 2022 105 WEB

Wifi

Bij aankomst krijg je van ons een wifi code die je kan gebruiken op het vakantiepark. In onze eigen verhuur accommodaties bevinden zich routers waar je op in kunt loggen en zodoende een stabiele internet verbinding hebt. Wij zitten helaas in het buitengebied waar glasvezel geen optie is. Hierdoor is streaming in het hoogseizoen niet mogelijk. Facebooken, whats's appen, email lezen en internet pagina's bezoeken is geen probleem. Wij hebben de meeste snelle verbinding die voor ons mogelijk is, maar als er veel gasten tegelijk gaan streamen gaat dit helaas niet. Excuses voor dit ongemak, maar dit ligt buiten onze macht.

Wifi 2

Wait! app

De populairste tijdschriften, boeken en luisterboeken van Nederland gratis voor jou beschikbaar uitsluitend op onze locatie. Lees óf luister nu de populairste tijdschriften, boeken of luisterboeken gratis op onze locatie. 

Wat moet je hiervoor doen?
Ga naar https://wait.nl/app
Je hoeft nu alleen nog de gratis Wait app te downloaden om vervolgens volledig gratis te genieten van bekende tijdschriften, boeken en luisterboeken. Download gratis de Wait-app en begint direct met lezen – je hoeft geen account aan te maken, maar zet wel even je ‘locatie’ aan zodat de Wait-app herkent dat je bij onze locatie bent.

Veel lees –en luisterplezier!

Goed om te weten!
Na het downloaden van de app hoef je geen account aan te maken. Het enige dat je toestaat is je locatievoorziening en de app herkent vanzelf of je bij ons op locatie bent.

Nieuwsbrief 1