Menu
Herfstvakantie aanbiedingen

20% korting!

Aanbiedingen bekijken close
20% korting

50+ en jonge gezinnenkorting

Nog even er tussenuit met het gezin in een fraai gelegen en ruime vakantiehuis? Voor al onze 3 types geld 50+ en jonge gezinnen korting vanaf 31/8/18. De ultieme luxe beleeft u tijdens uw vakantie in een vakantiehuis van op vakantiepark Bergumermeer, gelegen in het prachtige Friesland. Onze ruime vakantiehuizen liggen verdeeld over twee locaties op het park. De ene ligt pal aan het Prinses Margrietkanaal (uitstekend voor vissers en watersporters), de andere rond een grote vijver. U heeft de keuze uit drie vakantiehuizen: Vakantiehuis type A, Vakantiehuis type A- 5 persoons, Vakantiehuis type B. Ook biedt Vakantiepark Bergumermeer vakantiehuizen aan, speciaal aangepast voor de mindervalide bezoeker.

Een geweldige tijd voor iedereen

Op en rond Friesland Camping Bergumermeer is voor iedereen wel wat te vinden. Het park is ideaal, voor hen die rust zoeken, willen vissen of voor een gezellige tijd met hun familie komen. En, misschien wel het allerbelangrijkste, uw kinderen zullen bij ons de tijd van hun leven hebben.

Geldigheid aanbieding:

  • Deze aanbieding geldt vanaf 31 augustus 2018
Prijzen zijn exclusief € 21,00 reserveringskosten per boeking en persoonlijke uitgaven. Exclusief: Bedlinnen, schoonmaak en overheidsheffingen deze zijn verplicht: bedlinnen € 7,75 p.p., schoonmaak villa a € 68,50, villa B € 58,50 en parklasten 1,45 p.p.p.n.

Direct boeken

Boek dit arrangement en geniet van een heerlijke vakantie