Menu
Boek nu uw Zomervakantie!

Kijk snel op onze pagina's voor de leukste accommodaties en kampeerplaatsen

close
7=6 en 14=10% korting

Beachlodges 7=6 en 14=10

Nog even er tussenuit met het gezin in een fraai gelegen Beach lodge? Onze Beach lodges liggen direct aan het Bergumermeer met een schitterend uitzicht over het Bergumermeer. U heeft de beschikking over een ruime veranda met comfortabel tuinmeubilair. De Beach lodges bieden plaats voor 6 personen verdeeld over 3 slaapkamers met comfortabele bedden. Er is 1x een 2 persoonsslaapkamer en 2x een 2persoons slaapkamer met aparte bedden.
Er is een apart toilet, ruime badkamer met een comfortabele douche cabine aanwezig. De keuken bevindt zich aan de binnenkant van de Beachlodge met twee openslaande deuren, zodat de kok tegelijk kan koken en genieten van het terras. Natuurlijk is een vaatwasser, grote koelkast en een led tv aanwezig.

Wij bieden u nu 7=6 en 14=10 aan. Dat betekend 7 nachten komen en 6 betalen of 14 nachten komen en 10 betalen.Beach lodges:

  • Direct aan het Strand
  • Geschikt voor 6 personen
  • Apart toilet
  • Mooie ruime veranda met prachtig uitzicht over het Bergumermeer

Geldigheid aanbieding:

  • Deze aanbieding geldt tot aankomst datum 16 juli en vertrek datum 20 juli 2018
Prijzen zijn exclusief € 21,00 reserveringskosten per boeking en persoonlijke uitgaven. Exclusief: Bedlinnen, schoonmaak en overheidsheffingen deze zijn verplicht: bedlinnen € 7,75 p.p., schoonmaak 48,00 en overheidsheffingen 1,30 p.p.p.n.

Direct boeken

Boek dit arrangement en geniet van een heerlijke vakantie