Menu
7=6 en 14=10% korting

Verhuurcaravans: 7=6 en 14=10

Nog even er tussenuit met het gezin in een fraai gelegen verhuurcaravan? Vanaf 31/8/18 kunt u van deze aanbieding profiteren.

Deze caravans staan bij elkaar op twee verschillende velden op de camping. Er staan stacaravans op de Spinaker, in de buurt van het Bergumermeer. Hier staan de caravans naast elkaar en staat er aan het begin van het veld een speeltoestel.

Het andere gedeelte staat op de Kajuit, dit veld ligt aan de rand van het park. Hier staan de caravans in een cirkel met in het midden diverse speeltoestellen en zandbak. De stacaravans zijn zeer compleet ingericht en hebben drie slaapkamers.

Onze verhuurcaravans bieden plaats voor 6 personen verdeeld over 3 slaapkamers met comfortabele bedden. Er is 1x een 2 persoonsslaapkamer en 2x een 2persoons slaapkamer met aparte bedden.
Er is een apart toilet, ruime badkamer met een comfortabele douche cabine aanwezig. Natuurlijk is een vaatwasser, grote koelkast en een led tv aanwezig.

Wij bieden u nu 7=6 en 14=10 aan. Dat betekend 7 nachten komen en 6 betalen of 14 nachten komen en 10 betalen.

Een geweldige tijd voor iedereen

Op en rond Friesland Camping Bergumermeer is voor iedereen wel wat te vinden. Het park is ideaal, voor hen die rust zoeken, willen vissen of voor een gezellige tijd met hun familie komen. En, misschien wel het allerbelangrijkste, uw kinderen zullen bij ons de tijd van hun leven hebben.

Wij bieden u nu 7=6 en 14=10 aan. Dat betekend 7 nachten komen en 6 betalen of 14 nachten komen en 10 betalen.

Prijzen zijn exclusief € 21,00 reserveringskosten per boeking en persoonlijke uitgaven. Exclusief: Bedlinnen, schoonmaak en overheidsheffingen deze zijn verplicht: bedlinnen € 7,75 p.p., schoonmaak 48,00 en overheidsheffingen 1,30 p.p.p.n.

Direct boeken

Boek dit arrangement en geniet van een heerlijke vakantie