Vakantiepark Burgumermeer 74
Voordelig voorzomer verblijf

Last minute verblijven in een luxe verhuuraccommodatie. Ontdek snel alle deals en kom heerlijk genieten aan het water.

Boek direct online

Dé leukste camping van Friesland

Camping in Friesland

Niemand hoeft zich te vervelen op Camping & Vakantiepark Bergumermeer, dé leukste camping van Friesland en omgeving. Wij hebben talloze faciliteiten die geschikt zijn voor jong en oud en het hele seizoen lang worden er leuke dingen georganiseerd. Kom spelen, dansen en genieten aan het Bergumermeer. Klik hier voor de plattengrond.

Verblijfsaanrader voor uw vakantie op onze camping Friesland: Waterlodge en Lodge XL
- Aan het water of op minimale afstand

Camping Bergumermeer is een ACSI camping in Friesland. Wij accepteren in het voor- en naseizoen de ACSI Campingkaart. Kom je ook extra voordelig kamperen op onze camping in Friesland?

Prijzen en beschikbaarheid
Camping friesland

Een gezinscamping waar de mooiste vakantiemomenten beleeft worden

Voor kinderen is Camping Bergumermeer één van de mooiste gezinscampings van Friesland! Wij zorgen bijvoorbeeld voor een professioneel animatieteam. En ook als die even vrij zijn hoeft uw kind zich geen moment te vervelen in ons zwembad of speelparadijs. Ook de oudere jeugd komt bij ons aan bod. We hebben een jeugdhonk en er worden veel sportfaciliteiten georganiseerd.

Bekijk alle facilieiten
Kindercamping friesland
+
Bergumermeer plattegrond NL 2023
×
Bergumermeer plattegrond NL 2023

Kamperen aan de Friese meren

Heerlijk kamperen aan het water

Camping Friesland Bergumermeer is, zoals de naam al zegt, gelegen aan het prachtige Bergumermeer. Dat betekent dat u tijdens uw vakantie heerlijk kunt genieten van verschillende watersporten. Zo kunt u een bootje huren. U kunt ook uw hengel meenemen, dan maakt u er gewoon een visvakantie van!

Onze vakantiehuizen in Friesland aan het water
Bootje varen friesland

Animatieteam & binnenzwembad

Wat niet mag ontbreken op een gezinscamping of vakantiepark is de aanwezigheid van een binnenzwembad voor de minder zonnige dagen. Daarvoor heeft onze camping in Friesland Jonas en de Walvis; een waar paradijs voor kinderen opgedeeld in een binnenzwembad én een indoor speeltuin. Het zwembad heeft twee baden; een bad van 1.40 meter voor de oudere kinderen en een waterspeeltuin van 20 centimeter diep voor de jongsten. Er is een waterglijbaan van maar liefst 44 meter lang.

Is het slecht weer, hebben de kinderen geen zin om te zwemmen maar willen ze zich wel even flink uitleven? Dan kunnen ze terecht in het speelgedeelte van Jonas en de Walvis. Hier is een grote apenkooi met ballenbak, een groot springkussen en een draaimolen. Hier wordt ook aan de kleinere kinderen gedacht, want voor de peuters is er een speelhoek. In Jonas en de Walvis is ook een zelfbedieningsrestaurant gevestigd, waar je pannenkoeken, plates, patat, snacks en snoep kunt kopen.

Ontdek Friesland

Friesland heeft heel veel leuke steden die een bezoek waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan een stedentrip door Leeuwarden of Sneek. Twee fantastische plekken waar je de mooiste Friese plekjes ontdekt.

Boek mijn vakantie in Friesland
Camping friesland kinderen

Video Camping Friesland