Menu
Nieuw: Safaritenten direct aan het water

Bent u opzoek naar een echte Glamping ervaring?

Safaritenten close

Algemene Informatie

Algemene info:

Bij aankomst kunt u zich melden bij onze receptie. Om te voorkomen dat u bij aankomst buiten de aangegeven tijden een gesloten receptie aantreft, adviseren wij u in dat geval telefonisch contact op te nemen met ons park wanneer u later dan 17.00 uur aankomt. Tel: 0511-461385

Auto

Bij aankomst krijgt u een slagboompas, waarmee u  toegang heeft tot het park. Per accommodatie / kampeerplaats kunt u één auto nabij parkeren. Een eventuele tweede auto dient u op het parkeerterrein bij de ingang van het vakantiepark te parkeren.

LET OP: Volg vanaf Sumar de borden Bergumermeer of Klein Zwitserland. De meeste navigatiesystemen kennen de weg naar Vakantiepark Bergumermeer niet!!!

Bezoekers en loge’s

Uw eventuele gasten dienen zich te melden in de receptie en zij betalen het op dat moment geldende dagtarief. Loges dienen ingeschreven te worden bij de receptie. De kosten hiervoor betalen zij hier ook. Bezoekers en loges dienen de auto buiten de slagboom op het parkeerterrein parkeren.

Kijk voor actuele informatie op www.mijnbergumermeer.nl. Tot de dag van vertrek kunt u hier o.a. uw reservering opvragen, producten bijboeken en betalingen doen via i-Deal.

Met de gratis app van ons vakantiepark heeft u alle informatie makkelijk bij de hand.
Zo kunt u het animatieprogramma makkelijk inzien, de openingstijden van alle faciliteiten vinden en de plattegrond makkelijk downloaden.
Download de app alvast op uw telefoon om goed voorbereid aan uw vakantie te beginnen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.