Menu
Kom genieten van ons prachtig uitzicht
Nieuw: Multifunctioneel Sportveld

Multifunctioneel & Interactief sportveld nieuw in 2021

Multifunctioneel sportveld close
Bekijk video

Eten en drinken

Friesland camping Bergumermeer heeft diverse mogelijkheden om lekker te eten en drinken.
Verspreid over het park zijn verschillende horecagelegenheden voor ieder budget.

Restaurant Klein Zwitserland

Restaurant Klein Zwitserland ligt op het kruispunt van het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer. Het terras ligt op een hoogte van drie meter en biedt zo een mooi uitzicht op het meer en het strand. In het gebouw zelf vindt u een restaurant, café en feestzaal. Ook voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten hebben wij leuke arrangementen. U kunt in het restaurant lunchen en dineren maar ook een kopje koffie met gebak of een biertje met bitterballen bestellen. De prijs van een hoofdgerecht ligt tussen de €14,50 en € 21,50. In de wintermaanden beperkt geopend.

Voor meer informatie over dit mooi gelegen restaurant in Friesland bezoek de website: www.kleinzwitserlandburgum.nl

Restaurant Jonas en de Walvis

Dit restaurant is gevestigd in ons water- en speelparadijs Jonas en de Walvis. Dit restaurant is een zelfbedieningsrestaurant en is geopend van april tot en met eind oktober. In het voor- en naseizoen is het horecagedeelte beperkt geopend.

Snackbar

De snackbar is gevestigd in hetzelfde gebouw als restaurant Klein Zwitserland. U kunt hier diverse snacks, afhaalmaaltijden, ijs en flesjes drinken bestellen. U kunt uw bestelling afhalen of op het terras op eten. Als de snackbar gesloten is in het voor- en naseizoen, dan kunt u snacks bestellen in de bar van het restaurant. In de wintermaanden beperkt geopend.

Pizzacorner

In het hoogseizoen (Hemelvaart, Pinksteren en 6 a 7 weken in de zomervakantie) hebben wij een pizzacorner die te bereiken is via dezelfde ingang als de snackbar. De pizza’s maken wij zelf. U kunt de pizza’s meenemen maar ook bij de pizzacorner opeten.

Openingstijden:

Voor vraag naar actuele openingstijden kunt u bij de receptie terecht. Deze verschillen per periode.

Vanaf 30 oktober t/m eind maart is de horeca zeer beperkt geopend. Voor meer informatie vraag één van onze medewerkers op de receptie.

Jonas en de Walvis

Vanaf 1 april t/m 30 oktober dagelijks geopend
Voor gasten van het vakantiepark elke dag geopend, voor gasten van buiten ons park gelden andere openingstijden, zie ook www.jonasendewalvis.nl

Friesland vakantiepark Bergumermeer - horeca    friesland camping bergumermeer.jonas en de walvis restaurant

Menu kaarten

Bij ons party centrum Klein Zwitserland kan uitgebreid gegeten worden. Zo kunt u met de lunch genieten van heerlijke sandwiches en toasts. Ook tijdens het diner bieden wij keuze uit diverse heerlijke gerechten om uw vakantie gevoel compleet te maken. Benieuwd wat er bij ons op de kaart staat? Bekijk onderstaand onze lunchkaart, dinerkaart en drankenkaart.

klein ziwtserland lunch kaart           klein zwitserland diner kaart        drankenkaart klein zwitserland

 

 

 

 

 

 

Bekijk lunchkaart                         Bekijk dinerkaart                          Bekijk drankenkaart

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.