Menu
Boek nu uw herfstvakantie online!

Weet u al wat u met de herfstvakantie gaat doen dit jaar?

close

Fietsknooppuntennetwerk

Friesland camping Bergumermeer ligt aan het Fietsknooppuntennetwerk. Dit is een heel eenvoudig systeem om mooie routes te fietsen. U fietst namelijk van het ene naar het andere genummerde knooppunt. Bij elk knooppunt vindt u een informatiepaneel waarop u opnieuw uw route kunt bepalen.

Senioren camping Bergumermeer Friesland

Friesland vakantiepark Bergumermeer ligt het Noordoosten van Friesland. Dit gebied is een prachtig gevarieerd gebied voor fietsers en voor wandelaars. De bossen vindt u in de Noardlike Fryske Wâlden maar strekken zich uit tot het waddengebied. Om de prachtige regio goed met de fiets te kunnen fietsen, is dit gebied ook aangesloten op het fietsknooppunt systeem. De kaartjes kunt u kopen bij onze receptie.

 

Senioren camping Bergumermeer Friesland

Uw eigen route samenstellen

Met behulp van dit systeem kunt u zelf uw route samenstellen. U bepaalt zelf op welk knooppunt u wilt beginnen en stippelt op internet of via een gekochte kaart een route uit. U noteert in de juiste volgorde de nummers van de knooppunten en kunt op pad.

Bekijk hieronder onze voorgestelde fietsroutes:

bergumermeer de leyen
Route 1: Rondje Bergumermeer de Leyen

bergumerermer met burgum

Route 2: Fietsroute Bergumermeer met Burgum

 

bergumermeer met burgum

Route 3: Bergumermeer incl. fietspont Suwald

 

bergumermeer met buitenpost

Route 4: Fietsroute Bergumermeer en Buitenpost 

 

Fietsverhuur

Heeft u zelf geen fiets dan kunt u bij ons een fiets huren. Wij hebben dames-, heren- en kinderfietsen in de verhuur. Daarnaast verhuren wij ook kinderzitjes.

Prijs fiets per dag:        €8,00
Prijs per week:              €36.00
Kinderzitje per dag:     €2,00
Kinderzitje per week:  €10,00

Friesland vakantiepark Bergumermeer

Complete fietsvakantie

Bij Vakantiepark Bergumermeer is het mogelijk om een complete fietsvakantie te boeken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan hier voor meer informatie.