Menu
Nieuw: Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close

Jonas en de walvis

Jonas en de Walvis is een paradijs voor kinderen. Het zwembad bestaat uit twee baden: een diep bad (1.40 meter) voor de oudere kinderen en een waterspeeltuin (20 centimeter) voor de jongsten. Bovendien is er een ontzettend grote waterglijbaan van wel 44 meter lang, waar je zo vaak vanaf mag als je maar wilt en zijn er allemaal leuke water spuitende objecten.

Geen zin om nat te worden? Het is niet alleen een zwem- maar ook een speelparadijs. We hebben een grote apenkooi met ballenbak en klimelementen, een groot springkussen, een draaimolen en een speelhoek voor peuters.

Jonas en de Walvis restaurant

Van al dat zwemmen en spelen krijg je natuurlijk honger. Geen nood. Het zelfbedieningsrestaurant verkoopt pannenkoeken, plates, patat, snacks, snoep en warm en koud drinken.

Je vervelen? Dat hoeft dus echt niet!

Jonas en de Walvis openingstijden 2018:

De openingstijden voor dit seizoen zijn 30 maart t/m 28 oktober (herfstvakantie), daarna is het zwembad gesloten. Het zwembad is met de kerstvakantie gesloten! Alleen de speelvoorziening is geopend.