Vakantiepark Burgumermeer Lodge XL 10
Boek jouw vakantie!

Bijvoorbeeld een ruime Lodge Waikiki of Lodge XL.

Alle accommodaties

Faciliteiten

Vakantiepark Bergumermeer heeft vele faciliteiten waar u gebruik van kunt maken tijdens uw heerlijke vakantie. Voor alle leeftijden zijn er veel dingen te doen tijdens een verblijf bij ons.  Wat denkt u zwemmen en spelen in ons water- en speelparadijs Jonas en de Walvis. Of gezellige met het hele gezin een partijtje midgetgolfen, maar wilt u alleen luieren dat kan natuurlijk ook op onze 2 stranden.  Houdt u van water, huur dan eens mooie motorsloep, zeilboot en kano en verken al het water om ons vakantiepark.

Zwembad Jonas en de Walvis

Jonas en de Walvis is een paradijs voor kinderen. Het zwembad bestaat uit twee baden: een diep bad (1.40 meter) voor de oudere kinderen en een waterspeeltuin (20 centimeter) voor de jongsten. Bovendien is er een ontzettend grote waterglijbaan van wel 44 meter lang, waar je zo vaak vanaf mag als je maar wilt en zijn er allemaal leuke water spuitende objecten.

Het is niet alleen een zwem- maar ook een speelparadijs. We hebben een grote apenkooi met ballenbak en klimelementen, een groot springkussen, een draaimolen en een speelhoek voor peuters.

Klik hier voor alle openingstijden

Zwembad Bergumermeer 1

Restaurant Klein Zwitserland

Restaurant Klein Zwitserland ligt op het kruispunt van het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer. Het terras ligt op een hoogte van drie meter en biedt zo een mooi uitzicht op het meer en het strand. In het gebouw zelf vind je een restaurant, café en feestzaal. Ook voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten hebben wij leuke arrangementen. Je kunt in het restaurant lunchen en dineren maar ook een kopje koffie met gebak of een biertje met bitterballen bestellen. De prijs van een hoofdgerecht ligt tussen de €14,50 en € 21,50. In de wintermaanden beperkt geopend.

Horeca voordeelparketten
Heb je geen zin om zelf in de keuken te staan? Laat je dan door ons verwennen en ont zorgen door onze koks. Deze kun je als extra bij boeken tijdens het maken van de boeking. Of neem contact met ons op om dit te reserveren.

Ober

Nieuw vanaf voorjaar 2023! Interactieve Hit it Arena

Camping & Vakantiepark Bergumermeer bouwt in 2023 een Interactieve Hit it Arena aan de water- en speelparadijs. Tieners en volwassen gaan in deze arena de strijd met elkaar aan. De bedoeling is om zoveel mogelijk punten te scoren in 20 minuten tijd. Dit doe je door te klimmen, springen, rennen en objecten te passeren. Let op: sommige objecten zijn maar liefst 6.5 meter hoog! De tijd wordt in de gaten gehouden. Kan jij de tegenstanders verslaan?

Hi T i T arena - Vakantiepark Bergumermeer

Multifunctioneel en interactief sportveld

De speelvloer maakt de spelpilaren tot een eenheid, visualiseert de renroutes en prikkelt de fantasie van kinderen om nieuwe spelregels te verzinnen.

Het grote voetbalveld voorzien van kunstgras staat garant voor veel speelplezier. Dit voetbalveld geeft kinderen en ouders de mogelijkheid om perfect te kunnen voetballen of andere sporten te beoefenen.

Vakantiepark Bergumermeer- sportveld