Vakantiepark Bergumermeer strand 2
Laat de zomer maar komen!

Boek nu voor de zomervakantie! Ontdek snel alle accommodaties en kom heerlijk genieten aan het water.

Nu boeken

Restaurant Klein Zwitserland

Restaurant Klein Zwitserland ligt op het kruispunt van het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer. Het terras ligt op een hoogte van drie meter en biedt zo een mooi uitzicht op het meer en het strand. In het gebouw zelf vind je een restaurant, café en feestzaal. Ook voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten hebben wij leuke arrangementen. Je kunt in het restaurant lunchen en dineren maar ook een kopje koffie met gebak of een biertje met bitterballen bestellen. De prijs van een hoofdgerecht ligt tussen de €16,50 en € 26,50. In de wintermaanden beperkt geopend.

Snackbar

De snackbar is gevestigd in hetzelfde gebouw als restaurant Klein Zwitserland. Je kunt hier diverse snacks, afhaalmaaltijden, ijs en flesjes drinken bestellen. Je kunt jouw bestelling afhalen of op het terras op eten. Als de snackbar gesloten is in het voor- en naseizoen, dan kun je snacks bestellen in de bar van het restaurant. In de wintermaanden beperkt geopend.

Ijsje kopen

Pizza corner

In het hoogseizoen (Hemelvaart, Pinksteren en 6 á 7 weken in de zomervakantie) hebben wij een pizzacorner die te bereiken is via dezelfde ingang als de snackbar. De pizza’s maken wij zelf. Je kunt de pizza’s meenemen maar ook bij de pizzacorner opeten.

Verse groenten

Horeca voordeelparketten

Heb je geen zin om zelf in de keuken te staan? Laat je dan door ons verwennen en ont zorgen door onze koks. Deze voordeelpakket arrangementen kun je boeken via de e-mail of neem contact met ons op om dit te reserveren.

Culinair genieten

Bestaat uit:
-          1 avond snackbar
Patat met saus, kleine snack (bijvoorbeeld frikandel, kroket, kaassouffle) en 1 keer frisdrank

-          1 avond restaurant
2 gangen menu
Soep naar keuze (tomaten soep of mosterdsoep)
Hoofdgerecht keuze uit:

  • Schnitzel
  • Saté
  • Fish and Chips
  • Pasta pesto

€30,- per persoon, dit is alleen voor volwassenen. Kinderen mogen los bestellen. De gasten krijgen bij de receptie een voucher. Deze moeten ze inleveren bij afname. Dit ter controle.

Gourmetten:
Alleen mogelijk in voor en naseizoen.

Verse aardappelen