Menu
Kom genieten van ons prachtig uitzicht

close
Bekijk video

Eten en drinken

 

Friesland camping Bergumermeer heeft diverse mogelijkheden om lekker te eten en drinken.
Verspreid over het park zijn verschillende horecagelegenheden voor ieder budget.

Restaurant Klein Zwitserland

Restaurant Klein Zwitserland ligt op het kruispunt van het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer. Het terras ligt op een hoogte van drie meter en biedt zo een mooi uitzicht op het meer en het strand. In het gebouw zelf vindt u een restaurant, café en feestzaal. Ook voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten hebben wij leuke arrangementen. U kunt in het restaurant lunchen en dineren maar ook een kopje koffie met gebak of een biertje met bitterballen bestellen. De prijs van een hoofdgerecht ligt tussen de €14,50 en € 21,50. In de wintermaanden beperkt geopend.

Voor meer informatie over dit mooi gelegen restaurant in Friesland bezoek de website: www.kleinzwitserlandburgum.nl

Voor openingstijden: klikt u hier

Snackbar

De snackbar is gevestigd in hetzelfde gebouw als restaurant Klein Zwitserland. U kunt hier diverse snacks, afhaalmaaltijden, ijs en flesjes drinken bestellen. U kunt uw bestelling afhalen of op het terras op eten. Als de snackbar gesloten is in het voor- en naseizoen, dan kunt u snacks bestellen in de bar van het restaurant. In de wintermaanden beperkt geopend.

Pizzacorner

In het hoogseizoen (Hemelvaart, Pinksteren en 6 a 7 weken in de zomervakantie) hebben wij een pizzacorner die te bereiken is via dezelfde ingang als de snackbar. De pizza’s maken wij zelf. U kunt de pizza’s meenemen maar ook bij de pizzacorner opeten. Voor openingstijden: klikt u hier

 

Restaurant Jonas en de Walvis

Dit restaurant is gevestigd in ons water- en speelparadijs Jonas en de Walvis. Dit restaurant is een zelfbedieningsrestaurant en is geopend van april tot en met eind oktober. In het voor- en naseizoen is het horecagedeelte alleen in het weekend geopend.

Voor openingstijden: klikt u hier

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.