Interactieve Hit it Arena (indoor)

Camping & Vakantiepark Bergumermeer heeft een Interactieve Hit it Arena aan de water- en speelparadijs. Tieners en volwassen gaan in deze arena de strijd met elkaar aan. De bedoeling is om zoveel mogelijk punten te scoren in 20 minuten tijd. Dit doe je door te klimmen, springen, rennen en objecten te passeren. Let op: sommige objecten zijn maar liefst 6.5 meter hoog! Kan jij de tegenstanders verslaan?

Open vanaf 1 april 2024 t/m 3 november 2024, in het weekend en in de vakanties

Hit arena

Hoe werkt het?

Meld je van tevoren aan in het systeem. Dit doe je met een speciaal bandje. Je vult je naam in, je klokt in en gaan maar! Let op: bij verschillende objecten vind je interactieve schermen. Houd je bandje tegen het scherm, want alleen dan ontvang je punten. Hoe moeilijker het object, hoe meer punten je krijgt. Je hebt 20 minuten de tijd om zoveel mogelijk punten te scoren. Na de tijd kan je je score zien, maar ook die van je tegenstander. Wie gaat er winnen?

Hit arena bergumermeer

Entree bandje

De bandjes om naar binnen te komen kunt u verkrijgen bij het zwembad Jonas en de Walvis. Alle kinderen vanaf 12 jaar, die op ons vakantiepark verblijven krijgen een gratis bandje en 1 spel.

Een los armbandje kost € 2.50,- incl. 2 spellen

Elk extra spel kost € 0.50,-

Nieuwe hit arena

Hit Arena