Menu
Nieuw: Interactieve Speel Arena voor Tieners!

Medio 2022 zullen wij onze interactieve Arena speciaal voor de Tieners en volwassenen gereed hebben. Kijk op onze speciale pagina!

Interactieve Hit it Arena close
Bekijk video

Interactieve Hit it Arena

Nieuw in 2022: Interactieve Hit Arena!

Friesland vakantiepark Bergumermeer bouwt in 2022 speciaal voor Tieners en volwassenen onze interactieve Hit it Arena (indoor). Wie scoort de meeste punten d.m.v. te rennen, springen en klimmen door de verschillende objecten. Sommige objecten zijn maar liefst 6.5 meter hoog. Ga de challenge aan met je vrienden of daag je ouders uit om zoveel mogelijk punten te scoren in 20 minuten tijd. Onze interactieve Hit Arena is voorzien van hyper moderne software waardoor je de tijd en je aantal punten continu kan bijhouden op 1 van de aanwezige schermen.

Hoe werkt het?

Met een speciaal bandje meldt je aan in het systeem. Je vult je naam en je klokt in en los gaat het. In de verschillende objecten vind je interactieve schermen, zodra je je bandje tegen een van deze schermen houdt ontvang je punten. Hoe moeilijker het object, hoe meer punten je ontvangt in ons interactieve Hit Arena. Je hebt 20 minuten de tijd om zoveel mogelijk punten te scoren. Na de tijd kan je jouw score zien, maar ook die van je tegenstander.

Voor wie?

Wij bouwen deze interactieve Hit Arena aan ons huidige water- en speelparadijs Jonas en de Walvis. Het is speciaal bedoelt voor kids vanaf 10 jaar en ouder. Maar ook voor ouders en volwassenen is deze interactieve Arena zeer geschikt. Dus ga de uitdaging aan met je ouders, of daag de buurman of buurvrouw uit voor een challenge.

Je zult je nooit vervelen.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.
Op vakantie naar het Bergumermeer? Leuk!

Omdat onze website onder constructie is, ontvangen we boekingen graag telefonisch via 0511 461 385.

Bel nu close