Menu
Boek uw Zomervakantie!

Bijvoorbeeld een ruime Lodge Waikiki of Lodge XL

Lodge Waikiki close
Bekijk video

Interactieve Hit it Arena

Nieuw vanaf voorjaar 2023: Interactieve Hit Arena!

Nieuws update:

Door leveringsproblemen van het bouwmateriaal, hebben wij moeten besluiten om de bouw van onze arena uit te stellen. Wij vinden het niet verantwoord om de bouw plaats te laten minnen in de zomervakantie. Het doel was om de hal voor de zomervakantie klaar te krijgen. Het staal is helaas de spelbreker, waardoor de hal niet op tijd klaar is. Onze excuses voor deze teleurstelling, maar wij zien geen andere weg dan deze. De hal zal nu verder gebouwd gaan worden vanaf eind september en begin oktober.

 

Friesland vakantiepark Bergumermeer bouwt in 2022 speciaal voor Tieners en volwassenen onze interactieve Hit it Arena (indoor). Wie scoort de meeste punten d.m.v. te rennen, springen en klimmen door de verschillende objecten. Sommige objecten zijn maar liefst 6.5 meter hoog. Ga de challenge aan met je vrienden of daag je ouders uit om zoveel mogelijk punten te scoren in 20 minuten tijd. Onze interactieve Hit Arena is voorzien van hyper moderne software waardoor je de tijd en je aantal punten continu kan bijhouden op 1 van de aanwezige schermen.

Hoe werkt het?

Met een speciaal bandje meldt je aan in het systeem. Je vult je naam en je klokt in en los gaat het. In de verschillende objecten vind je interactieve schermen, zodra je je bandje tegen een van deze schermen houdt ontvang je punten. Hoe moeilijker het object, hoe meer punten je ontvangt in ons interactieve Hit Arena. Je hebt 20 minuten de tijd om zoveel mogelijk punten te scoren. Na de tijd kan je jouw score zien, maar ook die van je tegenstander.

Voor wie?

Wij bouwen deze interactieve Hit Arena aan ons huidige water- en speelparadijs Jonas en de Walvis. Het is speciaal bedoelt voor kids vanaf 10 jaar en ouder. Maar ook voor ouders en volwassenen is deze interactieve Arena zeer geschikt. Dus ga de uitdaging aan met je ouders, of daag de buurman of buurvrouw uit voor een challenge.

Je zult je nooit vervelen.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.
Dit is een knop
Op vakantie naar het Bergumermeer? Leuk!

Omdat onze website onder constructie is, ontvangen we boekingen graag telefonisch via 0511 461 385.

Bel nu close