Menu

close
Bekijk video

Multifunctioneel & interactief sportveld

Afscheid van ons oude sportveld:

We hebben afscheid van ons oude sportveld genomen. Daarvoor in de plaats is een multifunctioneel & interactief sportveld voor terug komen! Dit multifunctionele veld kan gebruikt worden voor voetbal, basketbal, hockey en ons interactief spel “De Memo”

De Torro:

De Toro is een kleurrijk en bijzonder sportveld. De traditionele doeltjes zijn vervangen voor 4 interactieve goals die verdeeld zijn over het veld. De goals met LED-verlichting en sensoren reageren als het doel geraakt wordt. Doordat er aan 4 zijden actief gespeeld wordt, is spelen op dit sportveld erg dynamisch. Je moet constant alle goals en tegenstanders in de gaten houden.

 

Interactief spel “Memo”

De Memo bestaat uit 7 spelpilaren op een ronde speelvloer. De speelvloer maakt de spelpilaren tot een eenheid, visualiseert de renroutes en prikkelt de fantasie van kinderen om nieuwe spelregels te verzinnen.

Voetbalveld

Het grote voetbalveld voorzien van kunstgras staat garant voor veel speelplezier. Dit voetbalveld geeft kinderen en ouders de mogelijkheid om perfect te kunnen voetballen of andere sporten te beoefenen.

Basketbalveld

Geen liefhebber van voetballen of hockeyen dan is ons basketbalveld misschien wel iets voor jouw. Op dit compacte veld kan je prima basketballen met zijn tweeën of met een groepje.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.