Vakantiepark Burgumermeer 74
Voordelig voorzomer verblijf

Last minute verblijven in een luxe verhuuraccommodatie. Ontdek snel alle deals en kom heerlijk genieten aan het water.

Boek direct online

Wasserette

De wasserette heeft professionele wasmachines, drogers en centrifuges en is de hele dag open. Munten zijn te koop in de receptie (incl. waspoeder).

Wasserette

Jeugdhonk De Fuik

Het jeugdhonk is onze hangplek voor de wat oudere jeugd, met computerspellen, en een hangplek met tv. Buiten bevinden zich tafeltennistafels, een pannaveldje en een hangplek. In het jeugdhonk worden verder knutselactiviteiten georganiseerd en leuke spelmiddagen.

Vakantiepark Bergumermeer 10 08 2022 112 WEB

Fietsverhuur

Bij vakantiepark Bergumermeer kunt u fietsen huren. Wij verhuren kinder-, dames- en herenfietsen met kinderzitjes en e-bikes.

Friesland Vakantiepark Bergumermeer fietsen 1

Wait! app

De populairste tijdschriften, boeken en luisterboeken van Nederland gratis voor jou beschikbaar uitsluitend op onze locatie. Lees óf luister nu de populairste tijdschriften, boeken of luisterboeken gratis op onze locatie. 

Wat moet je hiervoor doen?
Ga naar https://wait.nl/app
Je hoeft nu alleen nog de gratis Wait app te downloaden om vervolgens volledig gratis te genieten van bekende tijdschriften, boeken en luisterboeken. Download gratis de Wait-app en begint direct met lezen – je hoeft geen account aan te maken, maar zet wel even je ‘locatie’ aan zodat de Wait-app herkent dat je bij onze locatie bent.

Veel lees –en luisterplezier!

Goed om te weten!
Na het downloaden van de app hoef je geen account aan te maken. Het enige dat je toestaat is je locatievoorziening en de app herkent vanzelf of je bij ons op locatie bent.

Nieuwsbrief 1

Kinderboerderij

Op de kinderboerderij lopen verschillende dieren rond zoals eenden, konijnen, herten, alpaca’s en een emoe.

Hert

Twee stranden

Wij hebben twee stranden aan het Bergumermeer. Je kunt hier heerlijk zonnebaden en zwemmen.

Friesland vakantiepark Bergumermeer - speelschip