Vakantiepark Burgumermeer 74
Voordelig voorzomer verblijf

Last minute verblijven in een luxe verhuuraccommodatie. Ontdek snel alle deals en kom heerlijk genieten aan het water.

Boek direct online

Fietsknooppunt netwerk

Uitgeprinte routes kunt u ophalen bij de receptie

Wij liggen direct aan het Fietsknooppuntennetwerk van Noord oost Friesland. Het Fietsknooppuntennetwerk is een heel eenvoudig systeem om mooie routes te fietsen. U fietst namelijk van het ene naar het andere genummerde knooppunt. Bij elk knooppunt vindt u een informatiepaneel waarop u opnieuw uw route kunt bepalen.

Fietsknooppunt sytseem

Een complete fietsvakantie in Friesland

Friesland heeft alles wat je nodig hebt voor een fijne fietsvakantie. Friesland kent verschillende landschappen, zoals het coulisselandschap in de Noardlike Fryske Wâlden of de bosrijke gebieden rondom Nationaal Park Drents-Friese Wold. Friesland kent veel knusse dorpskernen met terrasjes, historische panden en leuke winkelstraten.

Ook voor mensen die op een elektrische fiets fietsen is Friesland een geschikte bestemming. Er zijn ruim voldoende mogelijkheden om je accu op te laden.

Fietsen 1

Fietsvakantie met kinderen

Voor wie met kinderen een leuke route wil gaan fietsen in een prachtig stukje natuur is de 8 van Grou Pontjesroute een aanrader. Gedurende die fietstocht word je meerdere keren met een pontje naar de overkant van het water gebracht. Pret gegarandeerd! Een fietsvakantie met kinderen is natuurlijk niet compleet zonder één of meerdere overnachtingen op een camping mét zwembad. Neem je daarvoor Camping & Vakantiepark Bergumermeer mee op je route?

https://www.route.nl/ Bied talloze mogelijkheden voor wandel en fietsroutes

Fietsen gezin 2

Fietsroutes in de omgeving

Onze aanraders

Verblijf je tijdens je fietsvakantie op Camping & Vakantiepark Bergumermeer, en ben je benieuwd naar leuke fietsroutes in de omgeving?

Boek nu je fietsvakantie in Friesland!

Fietsen 2