Vakantiepark Burgumermeer 74
Voordelig voorzomer verblijf

Last minute verblijven in een luxe verhuuraccommodatie. Ontdek snel alle deals en kom heerlijk genieten aan het water.

Boek direct online

Camping voor het hele gezin

Je hebt er weken, misschien wel maanden naar uit gekeken. De laatste uren op de klok tikten tergend langzaam voorbij, maar als het dan eenmaal zover is, dan heb je ook wat: vakantie!
Als je met het hele gezin op vakantie gaat wil je maar één ding: dat iedereen het naar het zin heeft. Dus de allerkleinsten moeten lekker in het zand kunnen spelen, terwijl de iets grotere kinderen speeltuinen hebben waar ze zich kunnen vermaken.

De tiener in het gezin moet vrienden kunnen maken en vooral veel kunnen chillen – en vooruit, wanneer het mooi weer is een sportieve activiteit – en de ouders moeten vooral tot rust kunnen komen van een lang jaar werken. Neem je ook opa en oma mee op vakantie dan is het voor hen fijn dat oma lekker kan fietsen in de omgeving, terwijl opa misschien wel een hengeltje werpt. Tijdens je gezinsvakantie is het belangrijk dat er voor ieder wat wils is. Oók wanneer het een keer wat minder mooi weer is.

Camping & Vakantiepark Bergumermeer is de leukste gezinscamping van Friesland, met activiteiten, faciliteiten en voorzieningen voor jong en oud. Zien we jullie dit jaar op onze gezinscamping in Friesland? Gezellig!

Uitgelichte verblijven: Waterlodge (aan het water), Vakantiehuis A (vrijstaand) en Lodge XL (met verhoogde veranda)

Aanbod voor gezinnen Arrangementen
Vakantie met gezin friesland

Animatieteam

Camping Bergumermeer heeft gedurende het hoogseizoen een animatieteam bestaande uit speciaal geselecteerde entertainers. De leden van dit team, opgeleid door KinderKampeerWereld waar Camping Bergumermeer bij is aangesloten, doen er alles aan om het kinderen naar de zin te maken. Een belangrijk figuur in dit team is de mascotte Aartje Twinkel. Als er wat te beleven is, is hij als mascotte van het team erbij!

Het animatieteam is aanwezig in diverse schoolvakanties

Het animatieteam is actief gedurende de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en acht weken lang in de zomervakantie. Iedere keer verzinnen ze weer nieuwe activiteiten waar kinderen (en hun ouders) mee kunnen doen. Kinderen kun je echter ook met een gerust hart bij het team achterlaten om vervolgens zelf voor de caravan even bij te komen.

Dit is er te doen op onze gezinscamping
Animatieteam

Binnenzwembad

Wat niet mag ontbreken op een gezinscamping of vakantiepark is de aanwezigheid van een binnenzwembad voor de minder zonnige dagen. Daarvoor heeft Camping Bergumermeer Jonas en de Walvis; een waar paradijs voor kinderen opgedeeld in een binnenzwembad én een indoor speeltuin. Het zwembad heeft twee baden; een bad van 1.40 meter voor de oudere kinderen en een waterspeeltuin van 20 centimeter diep voor de jongsten.

Nog meer watepret op de camping!

Er is een waterglijbaan van maar liefst 44 meter lang. Is het slecht weer, hebben de kinderen geen zin om te zwemmen maar willen ze zich wel even flink uitleven? Dan kunnen ze terecht in het speelgedeelte van Jonas en de Walvis. Hier is een grote apenkooi met ballenbak, een groot springkussen en een draaimolen. Hier wordt ook aan de kleinere kinderen gedacht, want voor de peuters is er een speelhoek.

Gezinsvakantie friesland

Camping voor jong en uit

Camping Bergumermeer is bij uitstek dé gezinscamping in Friesland die het hele gezin én opa en oma een fijne vakantie te bieden heeft. Deze camping is gewaardeerd met vijf sterren van de ANWB (2018) en is aangesloten bij KinderKampeerWereld. En we mogen met trots mededelen dat we nog steeds een 5-sterren gezinscamping in Friesland zijn!

Iedereen heeft het naar zijn zin

Met een animatieteam bestaande uit ware spelletjesprofessionals die rekening houden met alle doelgroepen zorgt Camping Bergumermeer ervoor dat iedereen het naar het zin heeft. Grote kans dat na een vakantie bij Camping Bergumermeer zelfs je puber volgend jaar nog wel een keertje mee wil op vakantie. Áls het maar naar dezelfde camping is!

Prachtige gezinscamping in Friesland

Camping Bergumermeer is een gezinscamping in Frieslandwaar met iedereen rekening wordt gehouden. Dat wordt onder andere gedaan door het animatieteam, maar ook op andere manieren worden verschillende doelgroepen aangesproken. Zo is er in toiletgebouw De Tjalk uitgebreid kindersanitair te vinden. Zo wordt douchen of een toiletbezoek een feestje! Er is een kinderboerderij met verschillende boerderijdieren en zelfs een emoe. Verspreid over het park zijn er verschillende speeltoestellen te vinden. Daarnaast is er nog een grote speeltuin, waar ook voldoende speeltoestellen voor de kleinere kinderen te vinden zijn. Immers kan nog niet iedereen direct op een hoge glijbaan! Bijzonder aan Camping Bergumermeer is de aandacht voor tieners.

Er zijn zoveel voorzieningen, wat een luxe!

Op de camping staat Jeugdhonk De Fuik. Hier kunnen de tieners lekker chillen met computerspellen, of een beetje hangen voor de tv. Buiten het jeugdhonk zijn er tafeltennistafels, een pannaveld en nog een plek om buiten te chillen voor als het mooi weer is. In De Fuik worden ook activiteiten gehouden zoals spelmiddagen.
Ook voor ouders of senioren is er genoeg te doen. Je kunt fietsen huren en zodoende de prachtige omgeving ontdekken, een potje tennis spelen op de All-weather tennisbaan of gewoon op één van de stranden liggen en daar de tijd nemen om eens even lekker een goed boek te lezen. Ook behoort een potje midgetgolf tot de mogelijkheden. Aan het einde van de dag neem je plaats in één van de horecagelegenheden, of haal je een patatje of pizza bij de snackbar.

Zien we jullie ook op onze gezinscamping in Friesland? We kijken ernaar uit om jullie te begroeten en voor de mooiste vakantiemomenten te zorgen.

Boek mijn gezinsvakantie in Friesland