Menu
Boek nu voor de maand september

Kijk op onze speciale september aanbieding pagina!

September aanbiedingen v.a. 259,00 close
Bekijk video

Kamperen in friesland

Kamperen in Friesland heeft alles wat je van een mooie vakantie mag verwachten. Wij hebben ruime kampeerplaatsen met 10 ampere stroom, riool, water en kabel televisie. Natuurlijk ontbreekt wifi ook niet, u heeft de beschikking over 2 inlog codes, waarmee u met 2 apparaten kunt internetten. De toiletgebouwen zijn ook ruim van opzet en wij hebben allemaal prive wascabines. Naast dit alles hebben wij ook vele faciliteiten op ons park.

Faciliteiten

Op het vakantiepark is een overdekt zwembad met een grote waterspeeltuin, indoor speeltuin met groot luchtkussen en een apenkooi. Wilt u midgetgolfen, voetballen, tennissen of lekker in de speeltuin spelen, het is allemaal aanwezig. Vakantiepark Bergumermeer zit direct aan het Bergumermeer en wij hebben 2 stranden. Hier kunt u prima zwemmen met zowel kleine als grote  kinderen.

Omgeving kamperen in Friesland

Ook in de omgeving is er voldoende te doen. Er zijn diverse uitjes voor zowel volwassenen als voor kinderen. Winkelen kunt u naar hartenlust, maar een ochten of middag wadlopen moet u zeker een keer gedaan hebben.

Accommodaties

Heeft u zelf geen kampeermiddel. Wij hebben diverse accommodaties types te huur. Wat dacht u van een luxe vakantiewoning, bungalow, chalet, huurcaravan, Beach lodges, trekkershut, vakantietent of een coco Sweet. Diverse accommodaties kunt u per dag, per 3 dagen of per (mid) week huren. Ook zitten diverse accommodaties bij of dicht bij het water. Alle accommodaties zijn voor 6 personen geschikt, behalve de Coco Sweet en trekkershut die zijn voor 4 personen ingericht.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.
Dit is een knop
Op vakantie naar het Bergumermeer? Leuk!

Omdat onze website onder constructie is, ontvangen we boekingen graag telefonisch via 0511 461 385.

Bel nu close