Menu
Boek nu voor de maand september

Kijk op onze speciale september aanbieding pagina!

September aanbiedingen v.a. 259,00 close
Bekijk video

Naseizoenplaats

Op Friesland Camping Bergumermeer kunt u ook terecht voor een naseizoenplaats Friesland. De camping beschikt over voldoende naseizoenplaatsen, zowel aan het water als ook centraler op het park gelegen. In het naseizoen heeft Friesland Camping Bergumermeer alle voorzieningen die u van een moderne camping mag verwachten. Het park beschikt onder andere over een verwarmd toiletgebouw, waar u continu gebruik van kunt maken. Friesland Camping Bergumermeer bestaat uit 220 kampeerplaatsen. Deze kampeerplaatsen zijn verdeeld over twintig hectare en verspreid over verschillende velden. Alle velden zijn verschillend ingedeeld, waardoor geen één hetzelfde is. Al onze kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen. Dit houdt in dat deze voorzien zijn van: water, riool, cai en 10 ampère stroomaansluiting.

Naseizoenplaats Friesland met diverse faciliteiten in Friesland

Het zwembad en het speelparadijs zijn in deze periode elke dag geopend vanaf 10.00 uur in de ochtend. U en uw gezin kunnen hier ongelimiteerd gebruik van maken. Ook het à la carterestaurant Klein Zwitserland is gewoon geopend. Dit restaurant heeft ook een snackbarfunctie. In de maand oktober is het restaurant wel gesloten op maandag en dinsdag.

Wij hebben veel te bieden voor een leuke vakantie voor een naseizoenplaats Friesland. Zo beschikken wij over een all weather sportveld en tennisbaan, speeltuin, midgetgolfbaan, kinderboederij en pannaveld. Van deze faciliteiten mag u onbeperkt gebruik maken.

Een geweldige tijd voor iedereen!

Op en rond Friesland Camping Bergumermeer is voor iedereen wel wat te vinden. Het park is ideaal, voor hen die rust zoeken, willen vissen of voor een gezellige tijd met hun familie komen. En, misschien wel het allerbelangrijkste, uw kinderen zullen bij ons de tijd van hun leven hebben.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.
Dit is een knop
Op vakantie naar het Bergumermeer? Leuk!

Omdat onze website onder constructie is, ontvangen we boekingen graag telefonisch via 0511 461 385.

Bel nu close