Menu
Boek uw Zomervakantie!

Bijvoorbeeld een ruime Lodge Waikiki of Lodge XL

Lodge Waikiki close
Bekijk video

Seizoenplaatsen

Met seizoenplaatsen Friesland kunt u het gehele vakantieseizoen genieten op Friesland Camping Bergumermeer. U kunt dan van begin maart tot en met eind oktober met uw eigen kampeermiddel op de camping verblijven.

Met uw seizoenplaats Friesland bepaalt u zelf wanneer u aankomt en vertrekt. U bent vrij om het hele seizoen bij ons te komen staan. U bent vrij om uw seizoenplaats Friesland zelf uit te zoeken uit één van onze 220 kampeerplaatsen. Alleen kampeerveld de Geus is niet beschikbaar voor seizoenplaatsen.

Al onze kampeerplaatsen zijn ruim van opzet en zijn allemaal zogenoemde comfortplaatsen, wat inhoudt dat deze voorzien zijn van: water, riool, cai en 10 ampère stroomaansluiting.

Let op: een seizoenplaats Friesland kunt u alleen telefonisch reserveren! Telefoonnummer: 0511 461 385. We zijn bereikbaar van 09:00 uur t/m 17:00.

Diverse faciliteiten op het park

Op Friesland Camping Bergumermeer is genoeg te beleven. U en uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Ons water- en speelparadijs Jonas en de Walvis, heeft twee baden en een grote glijbaan. In het naastgelegen restaurant kunnen kinderen helemaal los in de apenkooi en op het springkussen.

De camping heeft twee stranden die liggen aan het Bergumermeer. Op het meer kunt u verschillende vormen van watersport bedrijven, zoals zeilen en windsurfen. Uw eigen boot is niet nodig, wij verhuren het hele seizoen zeilboten. Ook zijn er in het hoogseizoen zeilinstructeurs aanwezig om u de fijne kneepjes van deze prachtige sport bij te brengen. Verder hebben wij een all-weather sportveld, een tennis- en midgetgolfbaan, pannaveld, kinderboerderij en grote speeltuin.

Om lekker te eten hoeft u niet van het park af. Ons restaurant ‘Klein Zwitserland’ heeft een groot terras met prachtig uitzicht op het meer. U kunt hier tussen de middag lunchen, ’s avonds eten van de kaart of de daghap bestellen. Gewoon een kopje koffie of een biertje komen drinken, kan natuurlijk ook. Het café is tot laat op de avond geopend en er worden wekelijks gezellige activiteiten georganiseerd zoals een karaoke en klaverjascompetitie.

Overigens beperkt de keuze zich niet tot het restaurant alleen. Bij zwembad Jonas en de Walvis kunt u in het restaurant pannenkoeken en patat bestellen. Ook hebben wij een snackbar en pizzeria.

Een geweldige tijd voor iedereen

Op en rond Friesland Camping Bergumermeer is voor iedereen wel wat te vinden. Het park is ideaal, voor hen die rust zoeken, willen vissen of voor een gezellige tijd met hun familie komen. En, misschien wel het allerbelangrijkste, uw kinderen zullen bij ons de tijd van hun leven hebben.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.
Dit is een knop
Op vakantie naar het Bergumermeer? Leuk!

Omdat onze website onder constructie is, ontvangen we boekingen graag telefonisch via 0511 461 385.

Bel nu close