Menu
Boek uw Zomervakantie!

Bijvoorbeeld een ruime Lodge Waikiki of Lodge XL

Lodge Waikiki close
Bekijk video

Voorseizoensplaats

Op Friesland Camping Bergumermeer kunt u uiteraard ook terecht in het voorseizoen Friesland. De camping beschikt over voldoende voorseizoenplaatsen, zowel aan het water als ook centraler op het park gelegen. Ook in het voorseizoen heeft Friesland Camping Bergumermeer alle voorzieningen die u van een moderne camping mag verwachten. Het park beschikt onder andere over een verwarmd toiletgebouw, waar u continu gebruik van kunt maken en veel van onze faciliteiten zijn al geopend.

De camping bestaat uit 275 kampeerplaatsen. Deze kampeerplaatsen zijn verdeeld over twintig hectare en verspreid over verschillende velden. Alle velden zijn verschillend ingedeeld, waardoor geen één hetzelfde is. Al onze kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen. Dit houdt in dat deze voorzien zijn van: water, riool, cai en 10 ampère stroomaansluiting.

Een voorseizoenplaats loopt van 28 maart t/m 5 juli 2015.

Faciliteiten in het voorseizoen

Het zwembad en het speelparadijs zijn in deze periode elke dag geopend vanaf 10.00 uur in de ochtend. U en uw gezin kunnen hier ongelimiteerd gebruik van maken. Het à la carterestaurant van Friesland Camping Bergumermeer is tijdens uw verblijf gewoon geopend. Dit restaurant heeft ook een snackbarfunctie.

Naast ons restaurant hebben wij natuurlijk meer te bieden voor wie een leuke vakantie wil hebben in het voorseizoen. Zo beschikken wij over een all weather sportveld en tennisbaan, speeltuin, midgetgolfbaan, kinderboederij, pannaveld en nog veel meer. Van deze faciliteiten kunt u onbeperkt gebruik maken als u een voorseizoenplaats Friesland bij ons heeft geboekt.

Een geweldige tijd voor iedereen

Op en rond Friesland Camping Bergumermeer is voor iedereen wel wat te vinden. Het park is ideaal, voor hen die rust zoeken, willen vissen of voor een gezellige tijd met hun familie komen. En, misschien wel het allerbelangrijkste, uw kinderen zullen bij ons de tijd van hun leven hebben.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.
Dit is een knop
Op vakantie naar het Bergumermeer? Leuk!

Omdat onze website onder constructie is, ontvangen we boekingen graag telefonisch via 0511 461 385.

Bel nu close