Een onbezorgde vakantie voor iedereen

Bij Camping Bergumermeer in Friesland kan iedereen comfortabel overnachten. Ook de mindervalide personen. Wij hebben namelijk speciale accommodaties en voorzieningen, die toegankelijk zijn voor mindervaliden. Zo geniet iedereen van een onbezorgde vakantie bij Camping Bergumermeer.

Verhuuraccommodaties

Comfortabele vakantie voor mindervaliden

Camping Bergumermeer heeft zeer comfortabele en aangepaste huuraccommodaties speciaal voor mindervaliden. De voorzieningen in de accommodaties zijn compleet aangepast naar de behoefte van de mindervalide vakantieganger. Deze accommodaties kenmerken zich bijvoorbeeld door een aangepaste toilet en douche.

Vakantiepark Bergumermeer- waterlodge-mindervalide

Zwembad en horeca

Aangepaste voorzieningen

In de sanitaire ruimtes van het zwembad en de horeca bevinden zich mindervalidentoiletten. In het zwembad heb je ook een speciale douche in een aparte ruimte. Alleen het zwembad zelf is niet toegankelijk voor mensen met een rolstoel.

Ons restaurant en terras vind je op de eerste etage. Ben je minder mobiel? Geen probleem. Maak dan gebruik van de lift. Deze lift vind je aan de achterkant van het gebouw.

Vakantiepark Bergumermeer - restaurant-1

Toiletgebouwen voor mindervaliden

Onze camping beschikt over mindervaliden douches en toiletten. Deze voorzieningen zijn alleen toegankelijk voor mindervaliden en voldoen aan de eisen die gesteld worden aan deze speciale sanitaire ruimtes. Wil je hier gebruik van maken? Vraag dan bij de receptie naar de sleutels.

Vakantiepark Bergumermeer 10 08 2022 119 WEB

Ons aanbod

Bekijk hieronder ons aanbod

Vakantiehuis Mindervalide