Menu
Boek nu voor de maand september

Kijk op onze speciale september aanbieding pagina!

September aanbiedingen v.a. 259,00 close

November & december

Er even tussen uit in november of december? Kom gezellig vakantie vieren op ons vakantiepark in Friesland! Huur een vakantiehuis, chalet aan het water of een bungalow voor een week, midweek of een weekend!
Bekijk hier onze scherpe aanbiedingen voor november en de kerstvakantie.

Openingstijden faciliteiten:
Ons binnenzwembad & indoor speelparadijs is in deze maanden gesloten. In de kerstvakantie is het indoor speelparadijs wel geopend.
Het restaurant en afhaal is van donderdag t/m zondag geopend.

Culinair arrangement

Heeft u geen zin om zelf in de keuken te staan? Laat u dan door ons verwennen en ontzorgen door onze koks. Lees hier meer over het culinair arrangement.

Prachtige accommodaties

Op ons vakantiepark is het mogelijk om te kamperen of om een huisje te huren. We hebben diverse bungalows, waterlodges en luxe vakantiehuizen te huur. Bekijk hier alle accommodaties die ons vakantiepark rijk is. Komt u in november of december langs bij ons in Friesland?

Ons park bevindt zicht direct aan het Bergumermeer en het Prinses Margrietkanaal waar u prachtig kunt vissen. Een prachtige plek om Friesland in de laatste maanden van het jaar vanaf het water te ontdekken of om simpelweg te genieten. Ook is er in de nabije omgeving altijd genoeg te doen en te verkennen!

Video van ons vakantiepark

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.
Dit is een knop
Op vakantie naar het Bergumermeer? Leuk!

Omdat onze website onder constructie is, ontvangen we boekingen graag telefonisch via 0511 461 385.

Bel nu close