Vakantiepark Burgumermeer 74
Voordelig voorzomer verblijf

Last minute verblijven in een luxe verhuuraccommodatie. Ontdek snel alle deals en kom heerlijk genieten aan het water.

Boek direct online

Jachthaven Friesland

De mooie jachthaven van Friesland Camping Bergumermeer heeft voldoende plaats voor ieder type schip, van zeilschip tot motorboot. Dit komt doordat we werken met ligboxen van verschillende breedtes. De haven ligt aan het Bergumermeer waardoor u direct vanaf het park de Friese meren kunt gaan verkennen. Het Bergumermeer is zeer bekend bij watersporters. Campinggasten kunnen ook gratis gebruik maken van de trailerhelling, mits u een havenplaats in onze haven heeft. 

Passantenhaven

Wilt u een nachtje blijven slapen in uw boot? Wij hebben een passantenhaven waar u kunt aanmeren voor de nacht. De passantenhaven is verlicht en voorzien van stroompunten. Ook zijn er sanitaire voorzieningen en een watertappunt.

Als bezoeker van de passantenhaven kunt u gebruik maken van de voorzieningen op de camping. De haven grenst aan recreatieterrein Klein Zwitserland. Dit terrein wordt uitsluitend overdag gebruikt. Het heeft een groot zandstrand met een aflopend strand, daarachter ligt een speeltuin, kinderboerderij, restaurant met terras, snackbar en toilet- en douche. Iets verder op het terrein vindt u water- en speelparadijs Jonas en de Walvis (hier kunt u tegen een gereduceerd tarief gebruik van maken).

Geen eigen boot, maar een boot huren?

Heeft u geen boot, maar bent u juist op zoek naar het huren van een boot dan kan dat ook. Bij ons huurt u al een boot vanaf €37,- per dag. Vanaf de camping kunt u in vier verschillende richtingen varen. Zo komt u in Drachten, Groningen, het Lauwersmeergebied of het Nationaal Park de Alde Feanen. Bij de receptie zijn waterkaarten verkrijgbaar zodat u een mooie route kunt uitzoeken. U kunt hier meer over lezen bij bootverhuur.

Voordelen Passanten jachthaven Camping Bergumermeer

  • Mogelijkheid om te overnachten
  • Directe verbinding met Friese meren vanaf jachthaven in Friesland
  • Aanwezige stroompunten
  • Sanitaire voorzieningen en een watertappunt
  • Toegang tot nabijgelegen camping en zijn voorzieningen
  • Vlak bij gelegen recreatieterrein voor zwemmen, spelen, dieren, eetgelegenheid en toilet- en douche (douche tegen betaling).
  • Toegang met korting bij Water- en speelparadijs ‘Jonas en de Walvis’

Bent u van plan om onze mooie jachthaven of camping aan het Bergumermeer binnenkort een bezoekje te brengen dan kunt u voor vragen en/of reserveringen altijd bij ons terecht via ons contactformulier of kunt u bellen via 0511 461 385.