Menu
Nieuw: Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close
v.a. € Verkocht
Bekijk video

Friesland vakantiepark Bergumermeer – Verkoop Chalet Berg 611

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende Chalet Berg 611 in de verkoop. Deze chalet staat op een mooie plaats op ons vakantiepark, direct aan de haven. Vanuit de haven vaart u direct het Bergumermeer op en natuurlijk de rest van Friesland. De chalet is goed onderhouden en is voor zien van centrale verwarming. De chalet is geschikt voor 4 personen en beschikt over 2 slaapkamers. Een slaapkamer met een 2-persoonsbed en een slaapkamer met 2x 1 persoonsbed. Verder beschikt de chalet over een woonkamer, eethoek, keuken en een douche/toilet combinatie. De chalet is aan de buitenkant voorzien van cannexel/kunststof en heeft weinig tot geen onderhoudt nodig. De tuin is goed onderhouden en is voorzien van een mooie tegelplaats.

Naast de chalet bevindt zich een schuurtje voor allerlei spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).