Menu
Nieuw: Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close
Verkocht
Bekijk video

Friesland vakantiepark Bergumermeer – Verkoop Chalet berg 679

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende Berg 679 in de verkoop. Deze chalet staat direct  aan de haven met prachtig uitzicht. Deze chalet is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Door een aparte slaapkamer biedt deze caravan in totaal aan 8 personen slaapplaatsen. Er zijn in totaal 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 1x stapelbed, 1 slaapkamer met een 2 persoonsbed en een aanbouw met 2 stapelbedden. Het chalet is aan de buitenkant voorzien van kunststof en de kozijnen van hout. De chalet is ruim van binnen en goed onderhouden. Verder heeft de chalet een ruime woonkamer, eethoek, keuken en badkamer met douche en toilet.  Naast de chalet staat een schuurtje voor allerlei spullen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).