Menu
Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close
Verkocht
Bekijk video

Friesland vakantiepark Bergumermeer – Verkoop Chalet Berg 684

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende Chalet Berg 684 in de verkoop. Het chalet staat op een ruim perceel van ca. 250 m2 direct aan de haven. Met een zonnige tuin op het zuidwesten. Het beschutte terras wordt aan de ene kant begrensd door het chalet, aan de andere kant door een hoge, groene heg. Daardoor windstil en veel privacy. Er zijn drie slaapkamers, waarvan één met een tweepersoons Auping-bed. Daarnaast een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een slaapkamer met een stapelbed voor 2 personen. Verder beschikt deze chalet over een eenvoudige keuken met gasfornuis, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Ruime bijkeuken met magnetronoven, infraroodsauna, wasmachine en voldoende bergruimte, o.a. voor voorraadkast en kapstok. Badkamer met douche, wc en wastafel.

Naast het chalet staat een houten schuur voor opslag van tuinspullen, vaarspullen en fietsen.

Als extra optie: Het chalet heeft uitstekende verhuurmogelijkheden. Afgelopen jaren is het chalet 10-20 weken per jaar verhuurd, meestal aan Nederlandse en Duitse gezinnen met kinderen.

Naast de chalet bevindt zich een schuurtje voor allerlei spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).