Menu
Nieuw: Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close
v.a. € 46500,00
Bekijk video

Friesland vakantiepark Bergumermeer – Verkoop Chalet Berg 614

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende Chalet Berg 614 in de verkoop. Deze chalet staat op een prachtige plaats. Aan de ene kant heeft u uitzicht over de haven en aan de andere kant over de weilanden. De chalet is bijna onderhoudsvrij en ziet er zeer verzorgd uit. De jaarplaats is mooi aangelegd en is zeer ruim. De chalet beschikt over 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met 2x 1 persoons bed en een slaapkamer met een 2 persoons bed. Verder heeft de chalet een ruime woonkamer met gas kachel, grote keuken, eethoek en een badkamer met toilet. Deze chalet is aangesloten op het aardgas netwerk. Als extra zijn de ramen voorzien van hordes, zo heeft u geen last van ongedierte.

Naast de chalet bevindt zich een schuurtje voor allerlei spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).