Menu
Verkoop chalets

Vakantiepark Bergumermeer breid uit met 24 chalets aan het water! Wij bieden u de mogelijkheid om 1 of meerdere chalets te kopen. Een prachtige investering voor de toekomst!

Informatie nieuw Chaletpark close
v.a. € 41000,00
Bekijk video

Friesland vakantiepark Bergumermeer – Verkoop L-Chalet Berg 651

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende L-Chalet Berg 651 in de verkoop. Deze chalet staat op een mooie plaats direct bij de jachthaven. Vanuit onze jachthaven vaart u direct het Bergumermeer op en natuurlijk de rest van Friesland. Deze chalet is zeer recentelijk compleet aangepakt en ziet er zeer verzorgt uit. De chalet beschikt over 3 slaapkamers, twee met een 2-persoons bed en 1 kamer met een stapelbed. De badkamer is zeer luxe ingericht en heeft de beschikking over een ruime douche. Naast deze ruimtes heeft de chalet verder nog een zeer ruime keuken, grote woonkamer, was kamer (met wasmachine en droger) en centrale verwarming op aardgas.

Rondom de chalet bevindt zich een zeer ruime tuin die onderhoudsarm is aangelegd. Deze tuin biedt een mooi uitzicht over de haven heen. Naast de chalet bevindt zich ook een schuur voor allerlei spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).