Menu
Corona virus

Boek zonder zorgen!

Corona virus - Boek zonder zorgen close
Verkocht
Bekijk video

Friesland vakantiepark Bergumermeer – Verkoop stacaravan 669

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende stacaravan Berg 669 in de verkoop. Deze stacaravan staat op een mooie jaarplaats op het stacaravanterrein. Ook ligt deze jaarplaats vlakbij de jachthaven, waar van u direct het Bergumermeer op vaart. De verkoop stacaravan ziet er zeer verzorgd en goed uit. De stacaravan beschikt over 3 slaapkamers, 1x met een 2-persoons bed en 2 kamers met een stapelbed, waarvan 1 nog een extra bed heeft. De caravan heeft de volgende indeling: ruime woonkamer met eethoek, keuken, badkamer met douche en wc. De tuin bestaat uit een mooi aangelegde tegelplaats en een schuurtje.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).

 

Onze jaarplaatsen vindt u op verschillende gedeeltes op het vakantiepark. Er zijn daardoor ook verschillende tarieven voor onze jaar-plaatsen. U kunt het gehele jaar op recreatieve basis gebruik maken van deze plaatsen en natuurlijk van onze voorzieningen. Al onze jaar-plaatsen zijn voorzien van elektra, water, riool en kabeltelevisie en hebben recht op 1 gratis wifi aansluiting. Het verbruik van water, elektra en eventueel aardgas gaat per meter net zoals thuis. Heeft u geen aardgas dan kunt u gebruik maken van flessen gas, die wij verkopen bij de receptie.

Voor prijzen van onze jaarplaasten:  Klik hier!