Menu
Open dagen 27 en 28 juni. Nieuw Chaletpark "de Fok"

Op 27 en 28 juni hebben wij onze open dagen van ons nieuwe chaletpark : De Fok!

Opendagen: Chaletpark 27/28 juni close
v.a. € 80.000
Bekijk video

Friesland vakantiepark – Verkoop Chalet Berg 601

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende L-Chalet Berg 601 in de verkoop. Deze chalet staat op de eerste jaarplaats van het stacaravan terrein met direct uitzicht over het Bergumermeer. Vanuit onze jachthaven vaart u meteen het Bergumermeer op en natuurlijk de rest van Friesland. Deze verkoop chalet heeft een verhoogd terras waar u mooi uitzicht heeft over het Bergumermeer. Deze L- chalet is ook ruim en modern van binnen en heeft de beschikking over 2 slaapplaatsen met een uitbreiding mogelijkheid naar minimaal 4 slaapplaatsen. Deze zijn verdeeld over 2 slaapkamers 1x een 2-persoonskamer en een ruime overige kamer. De badkamer heeft een douchecabine, wasmeubel en een wc. De chalet is aangesloten op het aardgas en heeft de beschikking over centrale verwarming. Verder heeft de chalet een ruime woonkamer en eethoek, mooie hoek keuken en een ontvangst halletje. Achter de chalet bevindt zich een prive parkeerplaats en een apart terras waar u heerlijk afgezonderd kunt zitten.

Naast de chalet bevindt zich ook een schuurtje voor allerlei spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).

 

 

Verkoop chalet Berg

Onze jaarplaatsen vindt u op verschillende gedeeltes op het vakantiepark. Er zijn daardoor ook verschillende tarieven voor onze jaar-plaatsen. U kunt het gehele jaar op recreatieve basis gebruik maken van deze plaatsen en natuurlijk van onze voorzieningen. Al onze jaar-plaatsen zijn voorzien van elektra, water, riool en kabeltelevisie en hebben recht op 1 gratis wifi aansluiting. Het verbruik van water, elektra en eventueel aardgas gaat per meter net zoals thuis. Heeft u geen aardgas dan kunt u gebruik maken van flessen gas, die wij verkopen bij de receptie.

Voor prijzen van onze jaarplaatsen:  Klik hier!