Menu
Open dagen 27 en 28 juni. Nieuw Chaletpark "de Fok"

Op 27 en 28 juni hebben wij onze open dagen van ons nieuwe chaletpark : De Fok!

Opendagen: Chaletpark 27/28 juni close
v.a. € 64950,00
Bekijk video

Friesland vakantiepark – Verkoop Chalet Berg 605

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende L-Chalet Berg 605 in de verkoop. Deze chalet staat op een schitterende jaarplaats met direct uitzicht over het Bergumermeer. U kunt direct tegenover de jaarplaats uw boot afmeren in onze jachthaven. Vanuit onze jachthaven vaart u meteen het Bergumermeer op en natuurlijk de rest van Friesland. Deze verkoop chalet chalet heeft een complete overdekte veranda waar u tot laat in de avond gebruik van kunt maken. Deze L- chalet is ook zeer ruim van binnen en heeft de beschikking over 6 slaapplaatsen. Deze zijn verdeeld over 2 slaapkamers met 2x een stapelbed en 1 slaapkamer met een 2 persoons bed. De badkamer is ook zeer ruim met een bad, aparte douche ruimte en wasgelegenheid.De wc vindt zich apart van de badkamer en het geheel wordt verwarmd d.m.v. centrale verwarming. Ook de de keuken is zeer ruim van opzet, dus aan ruimte geen gebrek in deze chalet.

Naast de chalet bevindt zich ook een schuurtje voor allerlei spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).

 

Onze jaarplaatsen vindt u op verschillende gedeeltes op het vakantiepark. Er zijn daardoor ook verschillende tarieven voor onze jaar-plaatsen. U kunt het gehele jaar op recreatieve basis gebruik maken van deze plaatsen en natuurlijk van onze voorzieningen. Al onze jaar-plaatsen zijn voorzien van elektra, water, riool en kabeltelevisie en hebben recht op 1 gratis wifi aansluiting. Het verbruik van water, elektra en eventueel aardgas gaat per meter net zoals thuis. Heeft u geen aardgas dan kunt u gebruik maken van flessen gas, die wij verkopen bij de receptie.

Voor prijzen van onze jaarplaatsen:  Klik hier!