Menu
Open dagen 27 en 28 juni. Nieuw Chaletpark "de Fok"

Op 27 en 28 juni hebben wij onze open dagen van ons nieuwe chaletpark : De Fok!

Opendagen: Chaletpark 27/28 juni close
Verkocht
Bekijk video

Friesland vakantiepark – Verkoop Chalet Berg 618

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende Chalet Berg 618 in de verkoop. Deze chalet staat op een schitterende jaarplaats direct gelegen aan de haven. U kunt direct tegenover deze jaarplaats u boot afmeren. Vanuit onze jachthaven vaart u direct het Bergumermeer op en natuurlijk de rest van Friesland. De buitenkant is voorzien van onderhouds vrij materiaal. Deze verkoop chalet 618 beschikt over 2 slaapkamers. 1 Slaapkamer met een stapelbed en een 1 slaapkamer met een 2-persoons bed. Verder is de inrichting van deze chalet als volgt:  keuken,  woonkamer met eethoek, douche/wc en een entree halletje. Verder beschikt deze chalet ook over een cv aansluiting die op aardgas is aangesloten.

Naast de chalet bevindt zich gedeeltelijk verhoogd terras, wat prachtig uitzicht geeft over de haven.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).

Onze jaarplaatsen vindt u op verschillende gedeeltes op het vakantiepark. Er zijn daardoor ook verschillende tarieven voor onze jaar-plaatsen. U kunt het gehele jaar op recreatieve basis gebruik maken van deze plaatsen en natuurlijk van onze voorzieningen. Al onze jaar-plaatsen zijn voorzien van elektra, water, riool en kabeltelevisie en hebben recht op 1 gratis wifi aansluiting. Het verbruik van water, elektra en eventueel aardgas gaat per meter net zoals thuis. Heeft u geen aardgas dan kunt u gebruik maken van flessen gas, die wij verkopen bij de receptie.

Voor prijzen van onze jaarplaatsen:  Klik hier!