Menu
Nieuw: Multifunctioneel Sportveld

Multifunctioneel & Interactief sportveld nieuw in 2021

Multifunctioneel sportveld close
Verkocht
Bekijk video

Friesland vakantiepark – Verkoop Chalet Berg 639

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende L- Chalet Berg 639 in de verkoop. Deze chalet staat op een ruime jaarplaats aan de rand van het stacaravan terrein. Ook de haven is niet ver van de jaarplaats verwijderd. Deze chalet ziet er goed en verzorgd uit en zo ook de buitenkant. Deze verkoop L- chalet 639 beschikt over 2 slaapkamers. 1 Slaapkamer met een 2-persoons bed en een kamer met een een eenpersoonsbed. Alleen in deze kamer is nog genoeg ruimte om nog een bed te plaatsen. Verder beschikt deze chalet over het volgende: keuken, woonkamer met eethoek, douche/wc met badkamermeubel en een wasmachine. De chalet wordt verwarmt d.m.v. een kachel die aangesloten is op aardgas.

Naast en achter de chalet bevindt zich een ruim terras en een schuurtje voor diverse spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).

Verkoop Chalet Berg 639

Onze jaarplaatsen vindt u op verschillende gedeeltes op het vakantiepark. Er zijn daardoor ook verschillende tarieven voor onze jaar-plaatsen. U kunt het gehele jaar op recreatieve basis gebruik maken van deze plaatsen en natuurlijk van onze voorzieningen. Al onze jaar-plaatsen zijn voorzien van elektra, water, riool en kabeltelevisie en hebben recht op 1 gratis wifi aansluiting. Het verbruik van water, elektra en eventueel aardgas gaat per meter net zoals thuis. Heeft u geen aardgas dan kunt u gebruik maken van flessen gas, die wij verkopen bij de receptie.

Voor prijzen van onze jaarplaatsen:  Klik hier!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.