Menu
Nieuw: Multifunctioneel Sportveld

Multifunctioneel & Interactief sportveld nieuw in 2021

Multifunctioneel sportveld close
Verkocht
Bekijk video

Friesland vakantiepark – Verkoop Chalet Berg 665

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende dubbele Chalet Berg 655 in de verkoop. Deze chalet staat op een ruime jaarplaats in het midden van het stacaravan terrein. Ook de haven is niet ver van de jaarplaats verwijderd. Deze chalet ziet er goed en verzorgd uit en zo ook de buitenkant. Deze verkoop dubbel chalet 665 beschikt over 2 slaapkamers. 1 Slaapkamer met een 2-persoons bed en een kamer met een stapelbed. Wel is in de kamer met het stapelbed genoeg ruimte om daar nog een bed te plaatsen. Verder beschikt deze chalet over het volgende: hoek-keuken, woonkamer met eethoek, douche/wc met badkamermeubel. De chalet wordt verwarmt d.m.v. een cv installatie wat aangesloten is op het aardgas netwerk.

Naast de chalet bevindt zich een ruim terras en een schuurtje voor diverse spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).

Verkoop dubbele Chalet Berg 665

Onze jaarplaatsen vindt u op verschillende gedeeltes op het vakantiepark. Er zijn daardoor ook verschillende tarieven voor onze jaar-plaatsen. U kunt het gehele jaar op recreatieve basis gebruik maken van deze plaatsen en natuurlijk van onze voorzieningen. Al onze jaar-plaatsen zijn voorzien van elektra, water, riool en kabeltelevisie en hebben recht op 1 gratis wifi aansluiting. Het verbruik van water, elektra en eventueel aardgas gaat per meter net zoals thuis. Heeft u geen aardgas dan kunt u gebruik maken van flessen gas, die wij verkopen bij de receptie.

Voor prijzen van onze jaarplaatsen:  Klik hier!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.