Menu
Vanaf 15 augustus weer beschikbaarheid

Vanaf 15/8 hebben wij weer kampeerplaatsen, huur boten en vanaf eind augustus weer accommodaties beschikbaar

close
Verkocht
Bekijk video

Friesland vakantiepark – Verkoop Chalet Berg 670

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende Chalet Berg 670 in de verkoop. Deze chalet staat op een mooie jaarplaats direct gelegen aan de haven. U kunt direct tegenover deze jaarplaats u boot afmeren. Vanuit onze jachthaven vaart u het Bergumermeer op en natuurlijk de rest van Friesland. De buitenkant is voorzien van onderhouds vrij materiaal in de vorm van kunststof. Deze verkoop chalet 670 beschikt over 2 slaapkamers. 1 Slaapkamer met een 2-persoons bed en een kamer dmet een stapelbed. Verder beschikt deze chalet over het volgende: keuken, woonkamer met eethoek en een douche/wc met badkamermeubel. De chalet wordt verwarmt d.m.v. centrale verwarming die op aardgas is aangesloten.

Naast de chalet bevindt zich gedeeltelijk verhoogd terras en een schuurtje voor diverse spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).

 

Onze jaarplaatsen vindt u op verschillende gedeeltes op het vakantiepark. Er zijn daardoor ook verschillende tarieven voor onze jaar-plaatsen. U kunt het gehele jaar op recreatieve basis gebruik maken van deze plaatsen en natuurlijk van onze voorzieningen. Al onze jaar-plaatsen zijn voorzien van elektra, water, riool en kabeltelevisie en hebben recht op 1 gratis wifi aansluiting. Het verbruik van water, elektra en eventueel aardgas gaat per meter net zoals thuis. Heeft u geen aardgas dan kunt u gebruik maken van flessen gas, die wij verkopen bij de receptie.

Voor prijzen van onze jaarplaatsen:  Klik hier!