Menu
Open dagen 27 en 28 juni. Nieuw Chaletpark "de Fok"

Op 27 en 28 juni hebben wij onze open dagen van ons nieuwe chaletpark : De Fok!

Opendagen: Chaletpark 27/28 juni close
Verkocht
Bekijk video

Friesland vakantiepark – Verkoop Chalet Haven 159

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende Chalet Haven 159 in de verkoop. Deze ruime en mooie chalet staat op een schitterende jaarplaats met direct uitzicht over de haven en het Bergumermeer. U kunt direct tegenover de jaarplaats uw boot afmeren in onze jachthaven. Vanuit deze jachthaven vaart u meteen het Bergumermeer op en natuurlijk de rest van Friesland. Deze verkoop chalet haven 159 heeft een verhoogd terras met een schitterend uitzicht. De  chalet is ook zeer ruim van binnen en heeft de beschikking over 4 slaapplaatsen, verdeeld over 2 slaapkamers. 1 Slaapkamer heeft 2x 1 persoons bed en 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed. De chalet is voorzien van diverse luce voorzieningen zoals: centrale verwarming, vaatwasser, koel/vries combinatie en een combimagnetron. De woonkamer is zeer ruim van opzet en heeft uitzicht over de haven. Verder beschikt deze chalet over een eethoek, badkamer met douche en wc en zeer ruime keuken. Onlangs is deze chalet rondom geverfd en ziet er perfect uit.

Naast de chalet bevindt zich ook een ruim en comfortabel schuurtje voor allerlei spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).

Onze jaarplaatsen vindt u op verschillende gedeeltes op het vakantiepark. Er zijn daardoor ook verschillende tarieven voor onze jaar-plaatsen. U kunt het gehele jaar op recreatieve basis gebruik maken van deze plaatsen en natuurlijk van onze voorzieningen. Al onze jaar-plaatsen zijn voorzien van elektra, water, riool en kabeltelevisie en hebben recht op 1 gratis wifi aansluiting. Het verbruik van water, elektra en eventueel aardgas gaat per meter net zoals thuis. Heeft u geen aardgas dan kunt u gebruik maken van flessen gas, die wij verkopen bij de receptie.

Voor prijzen van onze jaarplaatsen:  Klik hier!