Menu
Vanaf 15 augustus weer beschikbaarheid

Vanaf 15/8 hebben wij weer kampeerplaatsen, huur boten en vanaf eind augustus weer accommodaties beschikbaar

close
Verkocht
Bekijk video

Friesland vakantiepark – Verkoop stacaravan Bazaan 302

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft de volgende stacaravan “Bazaan 302” in de verkoop. Deze stacaravan staat op het veld de Bazaan, dit veld bevindt zich centraal op het vakantiepark. De stacaravan is zeer mooi onderhouden en ziet er verzorgd uit. De caravan heeft 2 slaapkamers en biedt plaats aan 4 personen. Er is 1 slaapkamer met een twee persoons bed en een slaapkamer met 2x 1 persoonsbed. Verder heeft deze stacaravan een ruime woonkamer met een eethoek, keuken en een wastafel/ wc en douche. Naast de caravan bevindt zich een mooi aangelegd terras.  Naast de caravan is een mooie tegenplaats aangelegd met een ruim schuurtje voor diverse tuinspullen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).

 

Verkoop stacaravan Bazaan

Onze jaarplaatsen vindt u op verschillende gedeeltes op het vakantiepark. Er zijn daardoor ook verschillende tarieven voor onze jaar-plaatsen. U kunt het gehele jaar op recreatieve basis gebruik maken van deze plaatsen en natuurlijk van onze voorzieningen. Al onze jaar-plaatsen zijn voorzien van elektra, water, riool en kabeltelevisie en hebben recht op 1 gratis wifi aansluiting. Het verbruik van water, elektra en eventueel aardgas gaat per meter net zoals thuis. Heeft u geen aardgas dan kunt u gebruik maken van flessen gas, die wij verkopen bij de receptie.

Voor prijzen van onze jaarplaatsen:  Klik hier!