Menu
Nieuw: Multifunctioneel Sportveld

Multifunctioneel & Interactief sportveld nieuw in 2021

Multifunctioneel sportveld close
Verkocht
Bekijk video

Friesland vakantiepark – Verkoop stacaravan Kajuit 442

Friesland vakantiepark Bergumermeer heeft stacaravan Kajuit 442 in de verkoop. Deze stacaravan staat op een ruime jaarplaats op het veld de “Kajuit”, wat zich aan de rand van het vakantiepark bevindt. De stacaravan biedt plaats aan maximaal 4 personen. De caravan beschikt over 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een kruis stapelbed en een slaapkamer met een 2-persoonsbed. Deze stacaravan heeft de volgende indeling; woonkamer met een eethoek, ruime keuken en een douche, wastablet en een wc combinatie.

Naast de stacaravan bevindt zich een een ruim terras en een schuurtje voor diverse spullen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Friesland Camping Bergumermeer op tel.nr. 0511-461385 (tot 20.00 uur ‘s avonds).

Verkoop stacaravan Kajuit 442

Onze jaarplaatsen vindt u op verschillende gedeeltes op het vakantiepark. Er zijn daardoor ook verschillende tarieven voor onze jaar-plaatsen. U kunt het gehele jaar op recreatieve basis gebruik maken van deze plaatsen en natuurlijk van onze voorzieningen. Al onze jaar-plaatsen zijn voorzien van elektra, water, riool en kabeltelevisie en hebben recht op 1 gratis wifi aansluiting. Het verbruik van water, elektra en eventueel aardgas gaat per meter net zoals thuis. Heeft u geen aardgas dan kunt u gebruik maken van flessen gas, die wij verkopen bij de receptie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang onze kortingsacties direct in je mailbox.